Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Offical pet sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan sareman56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 678
  • Görüntüleme Görüntüleme 154K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bende sql de yaşın düştüğü yer yok :S

new_petsystem.sql de en sonda "tduration" var bu petin kaç günlük olduğu kısım kardeşim birde "tduration" önünde "duration" var oda petin kalan süresidir ve yaş burdan işler "duration" düştükçe yaş artar eğer sende böyle bişey yoksa işte sql

new_petsystem.sql de en sonda "tduration" var bu petin kaç günlük olduğu kısım kardeşim birde "tduration" önünde "duration" var oda petin kalan süresidir ve yaş burdan işler "duration" düştükçe yaş artar eğer sende böyle bişey yoksa işte sql

bu sistemde yaş hesabı tam olarak şudur:

int((int(durt)/60 -int(dur) /60)/24)

ancak beslendiği zaman dur == tdur olucakdır bu yüzden yaş == 0 olucak çözüm olarak new petsystem.sql'e yaş için bir bölüm oluşturulup
xzaman = yerel_zaman
tzaman = yerel_zaman(saat)
xzaman->tzaman == 24
UPDATE newpetsystem.sql yaş +1

böle bir döngü içinde yürütülürse sorun tamamen çözülmüş olucakdır diye umut ediyorum.

Vesselam.

Son düzenleme:
bu sistemde yaş hesabı tam olarak şudur:

int((int(durt)/60 -int(dur) /60)/24)

ancak beslendiği zaman dur == tdur olucakdır bu yüzden yaş == 0 olucak çözüm olarak new petsystem.sql'e yaş için bir bölüm oluşturulup
xzaman = yerel_zaman
tzaman = yerel_zaman(saat)
xzaman->tzaman == 24
UPDATE newpetsystem.sql yaş +1

böle bir döngü içinde yürütülürse sorun tamamen çözülmüş olucakdır diye umut ediyorum.

Vesselam.

O sekilde hiç uğraşmana gerek yok enes çünkü çözüm source üzerinden küçük bir kod sadece vesselâm.

Mevcut sql bölümleriyle bu sorun çözülemez. Oradaki veriler sürekli değişiyor. Örneğin peti besleyince değişiyor, pet level alınca değişiyor. O yüzden
@abc262626 doğru söylüyor. Bu verilerle çözülmesi imkansız. Yeni bir sütun şart. Ben yaptım ama kendi filesimde pet üzerinde biraz oynadığım için muhtemelen ben fixini paylaşsam eklemekte sıkıntılar olacak.
Yapılması gereken:
item üzerindeki socketlerden boş olanlardan birine ya da new_petsystem tablosuna get_time ile petin yumurtadan çıktığı zamanı işletmek.
sonra cmd ile pet penceresine aktarılmasını sağlamak.

O sekilde hiç uğraşmana gerek yok enes çünkü çözüm source üzerinden küçük bir kod sadece vesselâm.
işlevsel olanı dediğim şekildir gidipde yaş atladığında eski yaşı sildirtmemekde bir mantık kullanış kolaylığı açısından bakarsak dediğim daha mantıklı o kadarda zor birşey yok ortada en fazla 5 6 satır daha uzun uraştırcak...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri