HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
işlevsel olanı dediğim şekildir gidipde yaş atladığında eski yaşı sildirtmemekde bir mantık kullanış kolaylığı açısından bakarsak dediğim daha mantıklı o kadarda zor birşey yok ortada en fazla 5 6 satır daha uzun uraştırcak...
sorunsuzu atılsada yararlansak
işlevsel olanı dediğim şekildir gidipde yaş atladığında eski yaşı sildirtmemekde bir mantık kullanış kolaylığı açısından bakarsak dediğim daha mantıklı o kadarda zor birşey yok ortada en fazla 5 6 satır daha uzun uraştırcak...
Dediğin yanlış demiyorum ki zaten o şekilde uğraşmaya gerek yok diyorum sadece. Iyi forumlar
bu sistemde yaş hesabı tam olarak şudur:
int((int(durt)/60 -int(dur) /60)/24)
ancak beslendiği zaman dur == tdur olucakdır bu yüzden yaş == 0 olucak çözüm olarak new petsystem.sql'e yaş için bir bölüm oluşturulup
xzaman = yerel_zaman
tzaman = yerel_zaman(saat)
xzaman->tzaman == 24
UPDATE newpetsystem.sql yaş +1
böle bir döngü içinde yürütülürse sorun tamamen çözülmüş olucakdır diye umut ediyorum.
Vesselam.
Dediğiniz doğru olabilir denemek lazım fakat şöyle birşey varki pet süresi "tduration" peti yumurtadan çıkartırken 1 ile 14 gün arası bir süre belirliyor ve 7 günlük pet 20 saatte 10 günlük pet 23 saatte gibi saçma rakamlarla yaş atlıyor benim bildiğin 24 saat yani 1 gün 1 yaş demek ayrıca protein lokmasını amacı ne bildiğim kadarıyla pet sisteminde petlerin acıkma yada açlıktan ölme gibi bir durumu yok ???
yardımcı olursanız sevinirim
petin durationu bitince pet çağırılınca geri gider protein lokması zamanını doldurmaya yarıyor.Dediğiniz doğru olabilir denemek lazım fakat şöyle birşey varki pet süresi "tduration" peti yumurtadan çıkartırken 1 ile 14 gün arası bir süre belirliyor ve 7 günlük pet 20 saatte 10 günlük pet 23 saatte gibi saçma rakamlarla yaş atlıyor benim bildiğin 24 saat yani 1 gün 1 yaş demek ayrıca protein lokmasını amacı ne bildiğim kadarıyla pet sisteminde petlerin acıkma yada açlıktan ölme gibi bir durumu yok ???
yardımcı olursanız sevinirim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)