mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Offical pet sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan sareman56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 678
  • Görüntüleme Görüntüleme 154K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hi kıris char_item.cpp open >>

item2->SetSocket(0, vnum1); to item2->SetSocket(2, vnum1); and
DWORD vnum2 = 55700+item->GetSocket(0); to DWORD vnum2 = 55700+item->GetSocket(2); replace
Konuda zaten fixi verilmiş iyi forumlar k.g.

Turkmmo Flood Engelleme

başından beri sorun yokmuş yumurtayla açmıyodum peti her yollayıp çağırdıgımda level atlıyor nasıl düzeltcez bunu

2 uipetsystem.py var hangisi kullanılacak
anlatımın dışında olanı kullanın iyi forumlar k.g.

@abc262626; @Bekir Akdemir; beyler petin skillerini aldıktan sonra petinizi gönderip tekrar çağırdıktan sonra skiller gözükmüyor ama skiller işlev olarak duruyo o iconlar gözükmüyo

Moderatör tarafında düzenlendi:
@abc262626; @Bekir Akdemir; beyler petin skillerini aldıktan sonra petinizi gönderip tekrar çağırdıktan sonra skiller gözükmüyor ama skiller işlev olarak duruyo o iconlar gözükmüyo
Daha önce bunu belirtdim pet evrimi 3 82 levelde olur 81 levelde 3.evrim yapma ihdimalin yok petini 82 yap skiller gitmez 3. evrim levelinide 81den 82ye çek sorun düzelmişdir iyi forumlar k.g.

Konuda zaten fixi verilmiş iyi forumlar k.g.

Turkmmo Flood Engelleme

anlatımın dışında olanı kullanın iyi forumlar k.g.

anlatımın dışında olan derken kudurun.rar\Pet System Official Just4Metin dakinimi kullancam
yukardaki fix peti sandıga koyma bugunun değilmiydi

Son düzenleme:
anlatımın dışında olan derken kudurun.rar\Pet System Official Just4Metin dakinimi kullancam
yukardaki fix peti sandıga koyma bugunun değilmiydi
sandık içindi evet o alıntıyı dün çözümü ne diye yine soran bir arkadaş olmuşda onun için alıntı atdım evet direk rarın içindeki anlatım dışındakini kullanın.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri