Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Offical pet sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan sareman56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 678
  • Görüntüleme Görüntüleme 154K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hayır dwevulotion = 2; sonrasındaki >=82 yukarsı == 81 olucak iyi forumlar k.g.
birde kardeşim şöyle bi sorun ortaya çıktı 82den sonra skiller açlyor ya bende tek bir skil yeri açlyor birinci kutu üstüne gelince parlıyo diğerleri pasif şekilde duruyor anlamadım onu 1 skil alabilyo sadece pet

birde kardeşim şöyle bi sorun ortaya çıktı 82den sonra skiller açlyor ya bende tek bir skil yeri açlyor birinci kutu üstüne gelince parlıyo diğerleri pasif şekilde duruyor anlamadım onu 1 skil alabilyo sadece pet
pet skilleri açılması şansa bağlı ayarlanmış 0 >= petskill <=3 arasında kıscası şanasına bağlı 1de açılır 3de açılır hiçde açılmaz o bir sorn değil.iyi forumlar k.g.

pet skilleri açılması şansa bağlı ayarlanmış 0 >= petskill <=3 arasında kıscası şanasına bağlı 1de açılır 3de açılır hiçde açılmaz o bir sorn değil.iyi forumlar k.g.

kardeşim birde seni yordum eyvallah ilgilendiğin için birde mesela 40 levelde geliştirme butonuna basıyorum trdeki gibi ekran gelmiyor sadece inci istiyor altta yazı çıkıyor şu kadar inci sonra 81 level geçiyorum gene aynı bu sefer mavi inci besleme penceresi gibi ekran açlmıyo geliştirme butonuna basınca

kardeşim birde seni yordum eyvallah ilgilendiğin için birde mesela 40 levelde geliştirme butonuna basıyorum trdeki gibi ekran gelmiyor sadece inci istiyor altta yazı çıkıyor şu kadar inci sonra 81 level geçiyorum gene aynı bu sefer mavi inci besleme penceresi gibi ekran açlmıyo geliştirme butonuna basınca

Evet sistem öyle kodlanmış :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri