- Konular
- 481
- Online süresi
- 7h 30m
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 174
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
besle penceresinde olmamasının nedeni yukarıdaki kod bloğunda ;Kod:if(itemxp->GetVnum() == 55001) { int tmp_dur = m_dwtduration/2; if (m_dwduration+tmp_dur > m_dwtduration) m_dwduration = m_dwtduration; else m_dwduration += tmp_dur; }
kodu eksik eklerseniz düzelir.Buda başka bir düzeltme yöntemi!Kod:m_pkOwner->ChatPacket(CHAT_TYPE_COMMAND, "PetDuration %d %d", m_dwduration, m_dwtduration);
Protein lokması normalde beslemek için değil pet öldüğünde canlandırmak yada canını fullemek için kullanılıyor o yüzden kaldırdım zaten bu pet sistemi ilk getirilen eski halidir tr nin şuan ki güncel versiyonu değil
- Konular
- 0
- Online süresi
- 38m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 230
- DevLira
- 0
Protein lokması normalde beslemek için değil pet öldüğünde canlandırmak yada canını fullemek için kullanılıyor o yüzden kaldırdım zaten bu pet sistemi ilk getirilen eski halidir tr nin şuan ki güncel versiyonu değil
Tr de fazla kullanamadım pet sistemini ama protein lokmasını ölmeden de verebiliyorsun diye biliyorum.
- Konular
- 481
- Online süresi
- 7h 30m
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 174
- DevLira
- 0
Tr de fazla kullanamadım pet sistemini ama protein lokmasını ölmeden de verebiliyorsun diye biliyorum.
Evet veriyorsun vermek içinde envanterde pet taşının üzerine sürükleyip bırakıyorsun besle penceresinden direkt vermiyor onun için kaldırdım daha mantıklı
- Konular
- 35
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 212
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 26 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 251
- DevLira
- 0
Petlerin yaşlarının düşmesi açıkcası normalmi bilmiorm ancak bu şekilde yaşı düşüyor noramlse sorun değilde normal değilse değiştirmek gerekicek.besle penceresinde olmamasının nedeni yukarıdaki kod bloğunda ;Kod:if(itemxp->GetVnum() == 55001) { int tmp_dur = m_dwtduration/2; if (m_dwduration+tmp_dur > m_dwtduration) m_dwduration = m_dwtduration; else m_dwduration += tmp_dur; }
kodu eksik eklerseniz düzelir.Buda başka bir düzeltme yöntemi!Kod:m_pkOwner->ChatPacket(CHAT_TYPE_COMMAND, "PetDuration %d %d", m_dwduration, m_dwtduration);
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Online süresi
- 38m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 230
- DevLira
- 0
Petlerin yaşlarının düşmesi açıkcası normalmi bilmiorm ancak bu şekilde yaşı düşüyor noramlse sorun değilde normal değilse değiştirmek gerekicek.
Pet ölüp protein lokmasıyla uyandırınca yaş düşüyor.Protein lokmasını üstüne sürüklediğinde düşmüyor mu?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)