Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Offical pet sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan sareman56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 678
  • Görüntüleme Görüntüleme 154K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kod:
if(itemxp->GetVnum() == 55001)
{

int tmp_dur = m_dwtduration/2;
if (m_dwduration+tmp_dur > m_dwtduration)
	m_dwduration = m_dwtduration;
else
        m_dwduration += tmp_dur;

}
besle penceresinde olmamasının nedeni yukarıdaki kod bloğunda ;
Kod:
m_pkOwner->ChatPacket(CHAT_TYPE_COMMAND, "PetDuration %d %d", m_dwduration, m_dwtduration);
kodu eksik eklerseniz düzelir.Buda başka bir düzeltme yöntemi!

Protein lokması normalde beslemek için değil pet öldüğünde canlandırmak yada canını fullemek için kullanılıyor o yüzden kaldırdım zaten bu pet sistemi ilk getirilen eski halidir tr nin şuan ki güncel versiyonu değil

Protein lokması normalde beslemek için değil pet öldüğünde canlandırmak yada canını fullemek için kullanılıyor o yüzden kaldırdım zaten bu pet sistemi ilk getirilen eski halidir tr nin şuan ki güncel versiyonu değil

Tr de fazla kullanamadım pet sistemini ama protein lokmasını ölmeden de verebiliyorsun diye biliyorum.

Tr de fazla kullanamadım pet sistemini ama protein lokmasını ölmeden de verebiliyorsun diye biliyorum.

Evet veriyorsun vermek içinde envanterde pet taşının üzerine sürükleyip bırakıyorsun besle penceresinden direkt vermiyor onun için kaldırdım daha mantıklı

Kod:
if(itemxp->GetVnum() == 55001)
{

int tmp_dur = m_dwtduration/2;
if (m_dwduration+tmp_dur > m_dwtduration)
    m_dwduration = m_dwtduration;
else
        m_dwduration += tmp_dur;

}
besle penceresinde olmamasının nedeni yukarıdaki kod bloğunda ;
Kod:
m_pkOwner->ChatPacket(CHAT_TYPE_COMMAND, "PetDuration %d %d", m_dwduration, m_dwtduration);
kodu eksik eklerseniz düzelir.Buda başka bir düzeltme yöntemi!
Petlerin yaşlarının düşmesi açıkcası normalmi bilmiorm ancak bu şekilde yaşı düşüyor noramlse sorun değilde normal değilse değiştirmek gerekicek.

Son düzenleme:
Petlerin yaşlarının düşmesi açıkcası normalmi bilmiorm ancak bu şekilde yaşı düşüyor noramlse sorun değilde normal değilse değiştirmek gerekicek.

Pet ölüp protein lokmasıyla uyandırınca yaş düşüyor.Protein lokmasını üstüne sürüklediğinde düşmüyor mu?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri