HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sen ne bılıyosunda konusuyosun adamları dogru sec bırbırınızı kollamak benım gorusumde bu degıl 10 kısı 1 kısıye laf soylemekle olmuyor bızım mevzu kapandıgı halde adam gelıp ben kıme vs dıcek olursam gelıp dıyo savascıyla atmayın aaman ha foruma atar arkadas dıyo bunu demeye hakkı yok ferhata gelecek olursak cocugun tekı benım gozumde 9 avans setıne vs dıyor Ne zaman avans verır olmuş arkadas ? once atılan vs lerın hesabını versın sonra bana gelsın ben setıne atmamısım neden atmadım ? bılıyomusn ben kuru sıkı gibi boş boş konusmam gercekten atacak olursam verırım setını bakarım yoluma boyle ciddi ciddi muabetlerı cocukca sakaya alınıyor . alınmaması gerek. Sende olayı bılmeden yorumlama adamlarından dınle sonra gel bana sor . buraya yazmadan once sen dahıl degılsın zaten bılıyosun ramona ıle sureklı mevzu yaptıgımızı + Sen deneme atılan vs yı foruma atan adamsın bana mı laf soyluyosun kımse kendı hatasına bakmıyor ? hata arıyosunuz hep . O hesap sılmesıne vs dıyenler hangı serverde gorulmus hesap sılmesıne vs atıldıgı laf cevırmesınler dertler ıne onu soylesınler ben bıktım her sabah bu adamları dınlemekten !
Sen ne bılıyosunda konusuyosun adamları dogru sec bırbırınızı kollamak benım gorusumde bu degıl 10 kısı 1 kısıye laf soylemekle olmuyor bızım mevzu kapandıgı halde adam gelıp ben kıme vs dıcek olursam gelıp dıyo savascıyla atmayın aaman ha foruma atar arkadas dıyo bunu demeye hakkı yok ferhata gelecek olursak cocugun tekı benım gozumde 9 avans setıne vs dıyor Ne zaman avans verır olmuş arkadas ? once atılan vs lerın hesabını versın sonra bana gelsın ben setıne atmamısım neden atmadım ? bılıyomusn ben kuru sıkı gibi boş boş konusmam gercekten atacak olursam verırım setını bakarım yoluma boyle ciddi ciddi muabetlerı cocukca sakaya alınıyor . alınmaması gerek. Sende olayı bılmeden yorumlama adamlarından dınle sonra gel bana sor . buraya yazmadan once sen dahıl degılsın zaten bılıyosun ramona ıle sureklı mevzu yaptıgımızı + Sen deneme atılan vs yı foruma atan adamsın bana mı laf soyluyosun kımse kendı hatasına bakmıyor ? hata arıyosunuz hep . O hesap sılmesıne vs dıyenler hangı serverde gorulmus hesap sılmesıne vs atıldıgı laf cevırmesınler dertler ıne onu soylesınler ben bıktım her sabah bu adamları dınlemekten !
Adam olsaydında tek kalmasaydın birader bizim yanımızda dostlarımız var çok şükür 10 kişiye 100 kişide gireriz 1000 kişide ama sen yalnızsın ve yalnız öleceksin oyunda, yanında dostun yok lan tek kaldın diye ağlama bize adam olsaydın da çevrende insanlar olsaydı.
Cevremde ınsan var sen farkında degılsın ben siz gibi yalakalık yapmıyorum + 100 kısı degıl tek basıma ben ordu gıbıyım farkında degılsın Dostluk haksız oldugunuz halde uste cıkmaksa öyle dostluk ıstemıyorum ben sızde kalsın oyle dostluk ben yalnızlıktan olmem memnunum ve yalnız degılım .s
Deneme vs ? Cağır arkadaşını setine atalım veya sen geç ulan bunu bana en son dicek madam sensin lale savaşcıyla vs atıp foruma atan insansın bide bana deneme vs sini foruma atan adamsın diyosun lale herif karşıma cıkıcak cesaretin yok anca burdan havla hadi ötede ağlaSen ne bılıyosunda konusuyosun adamları dogru sec bırbırınızı kollamak benım gorusumde bu degıl 10 kısı 1 kısıye laf soylemekle olmuyor bızım mevzu kapandıgı halde adam gelıp ben kıme vs dıcek olursam gelıp dıyo savascıyla atmayın aaman ha foruma atar arkadas dıyo bunu demeye hakkı yok ferhata gelecek olursak cocugun tekı benım gozumde 9 avans setıne vs dıyor Ne zaman avans verır olmuş arkadas ? once atılan vs lerın hesabını versın sonra bana gelsın ben setıne atmamısım neden atmadım ? bılıyomusn ben kuru sıkı gibi boş boş konusmam gercekten atacak olursam verırım setını bakarım yoluma boyle ciddi ciddi muabetlerı cocukca sakaya alınıyor . alınmaması gerek. Sende olayı bılmeden yorumlama adamlarından dınle sonra gel bana sor . buraya yazmadan once sen dahıl degılsın zaten bılıyosun ramona ıle sureklı mevzu yaptıgımızı + Sen deneme atılan vs yı foruma atan adamsın bana mı laf soyluyosun kımse kendı hatasına bakmıyor ? hata arıyosunuz hep . O hesap sılmesıne vs dıyenler hangı serverde gorulmus hesap sılmesıne vs atıldıgı laf cevırmesınler dertler ıne onu soylesınler ben bıktım her sabah bu adamları dınlemekten !
şşşttt sakin ol zoruna gitti kalk git 1 bardak su iç gercekler ağır geldiyse sakin ol
D dogruları konusuyoruz Hem sen ne zamandır vs cı oldun .s.s..s.
Turkmmo Flood Engelleme
HEEE SIMDI ANLADIM NEDEN VS CI OLDUGUNUZU NEDEN YARDIM ETTIGINIZI HAKSIZ BILE OLSANIZ
Kımden alıyonuz Baş insan kım
ramona mı
D dogruları konusuyoruz Hem sen ne zamandır vs cı oldun .s.s..s.Turkmmo Flood Engelleme
HEEE SIMDI ANLADIM NEDEN VS CI OLDUGUNUZU NEDEN YARDIM ETTIGINIZI HAKSIZ BILE OLSANIZ
Kımden alıyonuz Baş insan kım
ramona mı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)