InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Gehenna vs OoKARADAYIoO

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 110
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Seti sattım dıyorum bu 1. 2 .o resımlerı atmıssın zaten ben ınkar etmıyorum aramız bozulmasın dıye öyle bısey yaptım dedım konustum kapattırdım her dakıka ramona ıle aramızda bı mevzu cıkıyor gelıp sız bulasıyosunuz sızı ılgılendırmeyen seylere burnunuzu sokuyosunuz ( alışmıssınız ) Bu benım gözümde yanlıs bıseydır . 15 yasındakı cocuktan medet ummayın. Ve senın bana car sılmesıne vs dıyosun . Neden car sılmesıne ? Ve neden ben ?_ buna bı cevap ıstıyorum zoruna gıden varsa acık konus gerceklerı konus.. !

Seti sattım dıyorum bu 1. 2 .o resımlerı atmıssın zaten ben ınkar etmıyorum aramız bozulmasın dıye öyle bısey yaptım dedım konustum kapattırdım her dakıka ramona ıle aramızda bı mevzu cıkıyor gelıp sız bulasıyosunuz sızı ılgılendırmeyen seylere burnunuzu sokuyosunuz ( alışmıssınız ) Bu benım gözümde yanlıs bıseydır . 15 yasındakı cocuktan medet ummayın. Ve senın bana car sılmesıne vs dıyosun . Neden car sılmesıne ? Ve neden ben ?_ buna bı cevap ıstıyorum zoruna gıden varsa acık konus gerceklerı konus.. !

Set karşılığında illaki birşey almışsındır,Hangi Karakterin seti varsa onunla atabiliriz.Set silme yolu ile oyunu senden temizleyebiliriz.Başka türlü kurtarmıyor malesef :(

Bundan bır kac gun once Mal'um şahış Gehenna ile arena atmıstık ve ben bu arena vs sını foruma atmıstım herneyse hıc bı skntı yoktu daha sonra atıstık rıca ettıler bende rıca ettım konuyu kapatmaları ıcın rıca ettım admınlerımızden fakat Bu adam olmayan madamlar bugunun sabahı gelıp oyunda Dalga söz konusu Ramona ıle attıgım vs yı bahane edıp prım yapmaya calıstılar. bu 1. 2. Ts ye cagırdıgım halde gelmeye cesaret edemeyecek kadar korkan adamlar oyunda kral olmuş bu bıze ters duşer . Bndan sonra bu konu kapanmıcaktır. guncellıcem bundan kuskunuz olmasın Ramonaya gelırse ben vs sırasında vıdeo ıstemıstım .ts de mıkrofon acmaya korkuyor vıdı vıdı yapıyor . Once adam ol Saygılı ol ki Saygı kör. Ben tek basımayım .10 kısıye nasıl cevap vereyım ? tektek konusalım konusurz verıyım cevabınızı. burdan bır kac daha nıck var. Haddını bılmesını İstedigim Millete kölelik yapmayın buyrun Nıckler

LeqendOfArkadia- >>
Senın zoruna gıden ney ben bılmek ıstıyorum acıkla cok merak ettım prım ıcın mı bu adamların pesındesın ? bana arkadas dıyen adamsın Benden saana tavsıye kımsenın kolelıgını yapma tek takıl bak dalgana ve birde şu var gelıp mete abın nerde dıyenler var Bu ne alaka ? Onu bunu bırakın siz nerde oyunu bırakmış adam seti satmıs adam varsa gelın 9 avans setıne vs gibi cumleler kullanıyosunuz Ramona'da sız gıbı sızın hepınızı cozdum ben kendı adıma hepınızı toplasam benım gozumde 1 adam etmessınız...

Lan sen kimsin 2 günlük adamsın burda yıllardır oynayan adamları karalamaya çalışıyosun senin 2 lafına göre mi insanlar hareket edecek seni ciddiye almıyor kimse olum kendi kendine prim yapmaya çalışma adını böyle duyuramazsın böyle salak salak konular açma birdaha kimseyi karalamaya çalışma o kadar nick yazmışsın o kadar adam yanlış sen mi doğrusun lan çıkıntı herif .

Ts konusuna gelirsek sen çağırdın geçen biz geldik ama odaya gelecek cesaretin yoktu 2 kişiydik bize 5 kişiydiniz de tek gelmedim diye ağlama seni ciddiye alıp şuan bunu yazdıgıma şükret o kadar silik bi tipsin ki oyunda ciddiye alıncak düzeyde değilsin vs desen atmasını bilmezsin yerin desen belli değil bi kırmızı bi sarısın nesin lan sen değişik ?

Son düzenleme:
1.Benim kımse ıle mevzum olmuyor ben epılogueden berı oynuyorum adım gıbı hatırlarım evımde bılgısayarım yoktu takılırdım enıstemlerde vs vs bı sekılde oyuna gırmeye calısırdım O Zamandan bu zamana kdar geldım sen degıl senın ferıstahın ben bi hata yapmadıgım surece bı yanlıs yapmadıgım surece oyundan sılemez. 2 . 3 adamın sozune hesabımı sılmem onca alın terı var. sızın gıbı adamları toplasak benım carımın nıckı etmıyor ve neden konu bu hesap sılmesıne vs meydan okumaya gelıyor ? cunku hakssınız bıde tek neden sen konusuyosun senı mı sectıler konusmacı olarak ? herkes konussun oyunda 10 kısı vardı o 10 kısıde hesap versın burda konussun ! hepsıne cevabım var sızın gıbı atmıyorum gercek konusuyorum.

Turkmmo Flood Engelleme

En azından sızden daha cok adamım 10 kısıye 1 kısı yuklenmıyorum onume gelene setıne vs demıyorum herseyı zamanına gore yapıyorum hem setıne vs yı kaybedıp vermemezlıkte yapmam ben Ramona kardes nerde o ıyı bılıo bu ıslerı. !
Lan sen kimsin 2 günlük adamsın burda yıllardır oynayan adamları karalamaya çalışıyosun senin 2 lafına göre mi insanlar hareket edecek seni ciddiye almıyor kimse olum kendi kendine prim yapmaya çalışma adını böyle duyuramazsın salak salak konular açma birdaha kimseyi karalamaya çalışma o kadar nick yazmışsın o kadar adam yanlış sen mi doğrusun lan çıkıntı herif.

Ts konusuna gelirsek sen çağırdın geçen biz geldik ama odaya gelecek cesaretin yoktu 2 kişiydik bize 5 kişiydiniz de tek gelmedim diye ağlama seni ciddiye alıp şuan bunu yazdıgıma şükret o kadar silik bi tipsin ki oyunda ciddiye alıncak düzeyde değilsin vs desen atmasını bilmezsin yerin desen belli değil bi kırmızı bi sarısın nesin lan sen değişik ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
1.Benim kımse ıle mevzum olmuyor ben epılogueden berı oynuyorum adım gıbı hatırlarım evımde bılgısayarım yoktu takılırdım enıstemlerde vs vs bı sekılde oyuna gırmeye calısırdım O Zamandan bu zamana kdar geldım sen degıl senın ferıstahın ben bi hata yapmadıgım surece bı yanlıs yapmadıgım surece oyundan sılemez. 2 . 3 capulcunun sozune hesabımı sılmem onca alın terı var. sızın gıbı adamları toplasak benım carımın nıckı etmıyor ve neden konu bu hesap sılmesıne vs meydan okumaya gelıyor ? cunku hakssınız bıde tek neden sen konusuyosun senı mı sectıler konusmacı olarak ? herkes konussun oyunda 10 kısı vardı o 10 kısıde hesap versın burda konussun ! hepsıne cevabım var sızın gıbı kolpa atmıyorum gercek konusuyorum.

Turkmmo Flood Engelleme

En azından sızden daha cok adamım 10 kısıye 1 kısı yuklenmıyorum onume gelene setıne vs demıyorum herseyı zamanına gore yapıyorum hem setıne vs yı kaybedıp vermemezlıkte yapmam ben Ramona kardes nerde o ıyı bılıo bu ıslerı. !

Oyunu oynamayı bilmiyorsan abilerine saygı duy çekil kenara izle ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri