Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
socket_pct bloğunda 4 olmadığı için eklimi değilmi bakmadım. Her sistemi sourcede varmı yokmu diye incelemek zorunda değilim.Oyun vslik olacağı için cube açığı sıkıntı olacağı için kaki şeftali vs bitkilerin dönüşümünü kaldırmıştım. Bilmeyenler faydalanabilir.
Sourceyi biraz karıştırsaydınız 4.taş sisteminin olduğunu anlardınız.
Cube'deki ch düşmesinin nedeni ise item_proto daki" Şeftali Çiçeği Suyu " silinmiş olması oyun bu nesneyi bulamayınca game.core veriyor diğer su dönüşümlerinde sıkıntı yok.
Çözüm ise başka bir filesin item_proto'sundan 50801 kodlu nesneyi bu filesteki item_proto ya ekleyince ch düşme sorunu ortadan kalkacaktır. Tabi başka ch düşüren şeyler yoksa.
socket_pct bloğunda 4 olmadığı için eklimi değilmi bakmadım. Her sistemi sourcede varmı yokmu diye incelemek zorunda değilim.
cube'deki ch düşmesinin nedeni ise item_proto daki" şeftali çiçeği suyu " silinmiş olması oyun bu nesneyi bulamayınca game.core veriyor diğer su dönüşümlerinde sıkıntı yok.
çözüm ise başka bir filesin item_proto'sundan 50801 kodlu nesneyi bu filesteki item_proto ya ekleyince ch düşme sorunu ortadan kalkacaktır. Tabi başka ch düşüren şeyler yoksa.
beta zırhlara 4. Taş ekleniyor yani filesi biraz incelesen anlardın
Hayırdır kardeş ikiniz bir oldunuz 4 taş 4 taş ekliymiş tamam anladık.beta zırhlara 4. Taş ekleniyor yani filesi biraz incelesen anlardın
Hayırdır kardeş ikiniz bir oldunuz 4 taş 4 taş ekliymiş tamam anladık.
Tamam boş yorum yapma o zaman burada. Birşey söylüyorsun sorunun kaynağını çözümünü söylüyoruz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)