emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Edvard server files sorunları ve çözümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ECB GAMES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Oyun vslik olacağı için cube açığı sıkıntı olacağı için kaki şeftali vs bitkilerin dönüşümünü kaldırmıştım. Bilmeyenler faydalanabilir.

Sourceyi biraz karıştırsaydınız 4.taş sisteminin olduğunu anlardınız.
socket_pct bloğunda 4 olmadığı için eklimi değilmi bakmadım. Her sistemi sourcede varmı yokmu diye incelemek zorunda değilim.

Cube'deki ch düşmesinin nedeni ise item_proto daki" Şeftali Çiçeği Suyu " silinmiş olması oyun bu nesneyi bulamayınca game.core veriyor diğer su dönüşümlerinde sıkıntı yok.

Çözüm ise başka bir filesin item_proto'sundan 50801 kodlu nesneyi bu filesteki item_proto ya ekleyince ch düşme sorunu ortadan kalkacaktır. Tabi başka ch düşüren şeyler yoksa.

socket_pct bloğunda 4 olmadığı için eklimi değilmi bakmadım. Her sistemi sourcede varmı yokmu diye incelemek zorunda değilim.

cube'deki ch düşmesinin nedeni ise item_proto daki" şeftali çiçeği suyu " silinmiş olması oyun bu nesneyi bulamayınca game.core veriyor diğer su dönüşümlerinde sıkıntı yok.

çözüm ise başka bir filesin item_proto'sundan 50801 kodlu nesneyi bu filesteki item_proto ya ekleyince ch düşme sorunu ortadan kalkacaktır. Tabi başka ch düşüren şeyler yoksa.

beta zırhlara 4. Taş ekleniyor yani filesi biraz incelesen anlardın

VY2D4V.png

+ Basma penceresindeki sıkıntı kaç tane item istediği yazmıyor :S

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri