HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[sıze=4][ı]kullanmayın 500 onlinede edit çıktı ve mysqla eriştiler. [/ı][/sıze]
Son düzenleme:
1-) Bar BuguMerhaba Arkadaşlar ;
Edvard Filesi soucreleri ile paylaşıldığı için çözülmeyecek sorunu yoktur. Bu konu altından çözüp fixleri ile paylaşmaya başlayalım. Bulduğunuz sorunları çözümleri yorum atarsanız Konuya güncelleme olarak ekleyebiliriz.
Güvenlik Şifresi
Oyuna girişte istenilen güvenlik sistemi şifresinde,şfiremi unuttum kısmındaki edvardmt2.com yazısını silemeyenler baya fazla kolay bir yöntem
Eternexux ile uiscript.epk .eix dosyasını açarak içindeki güvenliksifrediyolog.py yi düzenleyin edvardmt2.com yazısını kendinize göre editleyebilirsiniz.
Mysql Açığı ;
Açık diye belirtirmiş fakat bilerek yapılan bir açık olarak düşünmüyorum. Hack yememek için navicata server ip yerine site hostinginin ipsi ile bağlanmak için navicata ekstra kullanıcı açılıyor. Bunuda filesi paylaşırken arkadaşımız silmeyi unutmuş olabilir. Navicatta User bölümünde System v.s gibi ek kullanıcıları silerek kapatabilirsiniz.
İtem yansıtma sorunu ;
Beta Zırhlara 4. taş eklendiğinden dolayı İtem yansıtırken 1. efsun gözükmüyor. Bunun çözümü forumda paylaşıldı 3 taşa indirerek game ve client tekrar build edilir ve sorun çözülür. Build etmeyi bilmeyenler forumda biraz araştırma yaparsa öğrenir.
Start verirken hata ;
Bana artık çok komik gelmeye başladı böyle hatalar lib hatasını çözemiyorsan oyun yönetemezsiniz açık ve net.
![]()
Çözümü ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Sunucunuz 32 bit ise /usr/lib Klasörüne 64 Bit ise /Usr/lib32 Klasörüne atın sorun düzelir.
CH Düşme Sorunu ;
Bazı arkadaşlar ch düşme sorunu var demiş ben 2 haftadır kullanıyorum ch düşme sorunu yaşamadım filesi düzenlerken arada oyundan atmalar yapıyor fakat loglar temizlenirse düzelecektir. Bazı arkadaşlarda 3 tane luadan düşürüyor demişler. Ch düşme sorunu yaşayan yok gibi sadece söylentiler var. Varsada fixlenir paylaşılır. Şuan hala files üstünde çalışıyorum.
Bulduğunuz sorunları yazın yorum olarak yardımcı olalım, veya bulupta fixlediğiniz sorunları. yaklaşık 2-3 haftadır belki daha fazladır üstünde çalışıyorum ve sorun göremedim daha.
İYİ FORUMLAR....
2-) Sandık Bugu
3-) Kilitli iteme + basılıyor, Artırma kağıdı ekleniyor, Taş ekleniyor, Taş siliniyor.
4-) Kilitli iteme demirci den + basınca veya Lonca deposuna koyunca itemin kilidi gidiyor.
5-) İtemi yansıttığın zaman leş sayısı ve ilk efsun gözükmüyor.
6-) Bir karakterden Güvenlik şifresini girdiginiz zaman o hesaptan cikip baska hesaba giris yapinca tekrar sormuyor.
7-) Ayrica CH Düşme sorunu için bir sistem hatali eklenmis ondan bide oyunun duzenini bozmayacak şekilde içinde timer kodlari olan questleri silin object klasörünun icindekileri. Ejderha odası, nemere felan hariç.
Son düzenleme:
Forum da "c-c-python" bölümün de paylaşılan bir çok bug engellenmemiş. Konuları gezerek engelleyebilirsiniz.
O bug dediklerinin çoğu yabancı forumlardan alıntı yaparak burda prim yapmak için paylaşılan şeyler çoğu bug engellemek yerine bug oluşutuyor.Forum da "c-c-python" bölümün de paylaşılan bir çok bug engellenmemiş. Konuları gezerek engelleyebilirsiniz.
O bug dediklerinin çoğu yabancı forumlardan alıntı yaparak burda prim yapmak için paylaşılan şeyler çoğu bug engellemek yerine bug oluşutuyor.
mesela sql silme onu fixliyim derken guild bugu oluşuyor

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)