Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
mesela sql silme onu fixliyim derken guild bugu oluşuyor![]()
SQL bugunu Hasan engellemiş zaten
Turkmmo Flood Engelleme
O bug dediklerinin çoğu yabancı forumlardan alıntı yaparak burda prim yapmak için paylaşılan şeyler çoğu bug engellemek yerine bug oluşutuyor.
O bug dediklerimi engellemeyince gene bug oluşuyor, engelleyince de bug oluşuyor çok sıkıntılı işler.

Çok bir sorun yok zaten ufak tefek hepsi 
Turkmmo Flood Engelleme
Saydıklarınızın hepsi küçük şeyler yani ortada bir emek var bu tip sorunlar yüzünden files çöpe atılmaz hepsi basit şeyler, Ch düşürmek için bir sistem yanlış eklenmiş dediniz hangisidir o ? Dediğim gibi şuan hiç ch düşmedi ara sıra oyundan atmaları oldu ama o ch düşmesi değil. Ch düşse tekrar giriş yapmaz start verene kadar, Birde sandıkta ne bugu var ? Test ettimde bir sorun göremedim. İtem yansıtmada 1. efsun ve leş sayısı sorunu 4 taştan dolayı yapıyor 3 taş yapıp game client build edilir düzelir

Turkmmo Flood Engelleme
1-) Bar Bugu
2-) Sandık Bugu
3-) Kilitli iteme + basılıyor, Artırma kağıdı ekleniyor, Taş ekleniyor, Taş siliniyor.
4-) Kilitli iteme demirci den + basınca veya Lonca deposuna koyunca itemin kilidi gidiyor.
5-) İtemi yansıttığın zaman leş sayısı ve ilk efsun gözükmüyor.
6-) Bir karakterden Güvenlik şifresini girdiginiz zaman o hesaptan cikip baska hesaba giris yapinca tekrar sormuyor.
7-) Ayrica CH Düşme sorunu için bir sistem hatali eklenmis ondan bide oyunun duzenini bozmayacak şekilde içinde timer kodlari olan questleri silin object klasörünun icindekileri. Ejderha odası, nemere felan hariç.
Saydıklarınızın hepsi küçük şeyler yani ortada bir emek var bu tip sorunlar yüzünden files çöpe atılmaz hepsi basit şeyler, Ch düşürmek için bir sistem yanlış eklenmiş dediniz hangisidir o ? Dediğim gibi şuan hiç ch düşmedi ara sıra oyundan atmaları oldu ama o ch düşmesi değil. Ch düşse tekrar giriş yapmaz start verene kadar, Birde sandıkta ne bugu var ? Test ettimde bir sorun göremedim. İtem yansıtmada 1. efsun ve leş sayısı sorunu 4 taştan dolayı yapıyor 3 taş yapıp game client build edilir düzelir
Son düzenleme:
Konuya bir katkımız olsun ch düşüren hata cube'dir. Şeftali kaki vb bitkileri dönüştürürken ch düşüyor. Ben söyledim fixnide siz yapın. 

Kardeş oncelikle tek kisiyle server de test yaparak ch dusup dusmedigini anlayamassin. Bir sistemi kurcalarken hatali bir tarafi varsa ch duser. O yansitma sorunu ise 4 taşdan dolayi deil zaten serverde 4 taş ekli degilSaydıklarınızın hepsi küçük şeyler yani ortada bir emek var bu tip sorunlar yüzünden files çöpe atılmaz hepsi basit şeyler, Ch düşürmek için bir sistem yanlış eklenmiş dediniz hangisidir o ? Dediğim gibi şuan hiç ch düşmedi ara sıra oyundan atmaları oldu ama o ch düşmesi değil. Ch düşse tekrar giriş yapmaz start verene kadar, Birde sandıkta ne bugu var ? Test ettimde bir sorun göremedim. İtem yansıtmada 1. efsun ve leş sayısı sorunu 4 taştan dolayı yapıyor 3 taş yapıp game client build edilir düzelir
uitooltip.py hatali hatayi bulup duzeltirsen ilk efsunda gozukuyor les sayisida bide item kilitleme engellerine basit işler demissin o engellemeleri yapmak icin az da olsa c++ tecruben olmasi lazim hadi kolay gelsin.
Son düzenleme:
Konuya bir katkımız olsun ch düşüren hata cube'dir. Şeftali kaki vb bitkileri dönüştürürken ch düşüyor. Ben söyledim fixnide siz yapın.![]()
Oyun vslik olacağı için cube açığı sıkıntı olacağı için kaki şeftali vs bitkilerin dönüşümünü kaldırmıştım. Bilmeyenler faydalanabilir.
Kardeş oncelikle tek kisiyle server de test yaparak ch dusup dusmedigini anlayamassin. Bir sistemi kurcalarken hatali bir tarafi varsa ch duser. O yansitma sorunu ise 4 taşdan dolayi deil zaten serverde 4 taş ekli degiluitooltip.py hatali hatayi bulup duzeltirsen ilk efsunda gozukuyor les sayisida bide item kilitleme engellerine basit işler demissin o engellemeleri yapmak icin az da olsa c++ tecruben olmasi lazim hadi kolay gelsin.
Sourceyi biraz karıştırsaydınız 4.taş sisteminin olduğunu anlardınız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)