romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Mattius Server Files Official Sistemler - EdwardMt2 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MattiuS

Level 5
TM Üye
Konular
51
Online süresi
2mo 22d
Reaksiyon Skoru
217
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
149
MmoLira
9,595
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar;

Server filesi sizlerle paylaşma nedenini kısaca özet geçeyim EdwardMt2 Projesi altında yapılan server filesimiz sorunsuz bir şekilde yapıldı fakat yapılan sistemler olsun sunucu tarafından olsun birkaç sorun yaşadık bu yüzden serverimizin kapanmasına kadar gitti ve suçlu olmamama rağmen serverin kapanmasını benden bildiler (mantıklı düşünün kim kendi serverini kapatır.) tabi rahat durmayıp sağda solda adımı kötülemeye çalıştılar ve bu filesi sizlerle paylaşma kararı aldım. Şunuda belirteyim, paylaştığım filesin satışla olan filesim ile hiçbir alakası yoktur.

Not : Server filesin sorunlarına bakıcak vaktim olmadığı için güncelleme veremiceğim sürekli filesi paylaşmamın nedenini azda olsa belirttim burda kavga etmek yerine birlik olup filesin sorunlarına çare bulabilirsiniz yok bunu fixledim şunu yaptım diye buraya yorum atmak yerine fixini paylaşsın herkes yararlansın. Filesi paylaştım diyede satılığa çıkarmayınız...

Uyarı! : Skypeden ekleyip files hakkında bilgi yada bir sorun belirtmeyin yardım etmiceğim yada cevap vermiceğim neden cevap vermiyor egolu diyerek laf yapmayın... Filese bakmıyorum artık eğer bir sorunu derdi olan varsa yorum atsın bilen varsa cevaplar...

aE0J4O.png

sayfa1.jpg

sayfa2.jpg

sayfa3.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Katılıyorum mysql'da açık mevcut files gerçekten çok iyi düzenlenmiş verilen emeğin hakkı ödenmez fakat söylediğin gibi mysql açık var arkadaşa kurdum Sanırım ulaştığın serverlerden biri benim arkadaşın serveri.. 1 hafta sonra server dosyaları komple silindi onca emek çöpe gitti..

user tablosunda kullanılmayan userler ekli onları silin dbde bind ip sorunu var 127.0.0.1 bağlayın herşeyi sadece 127.0.01 ve root@% kalsın diğerlerini silin ve yetkilerini ayarlayın game db 770 yapın bir sürü konu var araştırın biraz ve ayriyetten 127.0.0.1 şifresini değiştirip channel dosyalarının configlerine yazın
ve mysql-mysql dosyasında sadece .frm olan dosyaları silin aynı şekil player yapın.
İftira felan atmıyorum Hasanla konuşmuşluğumuz mevcut. Benim incelememe göre markmt2 sourcesi altyapısından gitmiş iftira atacak olsam bu tür yöntemlerle atmam sadece benim incelemem sonucu. "c-c-python" bölümün de bir ara mark sourcesi mevcuttu gelişmemiş hali incelerseniz anlarsınız. Daha öncede metin2 pvp'in açtığı bir serverin sourcesi paylaşılmıştı, mark sahibi ile ortak açmıştı o serveri. Benim inceleme sonucum mark altyapısı diyorum ve bir çok açık bug mevcut. c++ anlamayan kişiler boşuna kullanmasınlar bir çok sorun yaşayacaktır.

Benim paylaştığım şeyi benden iyi biliyorsunuz sanırım. Söylemicem dedim ama sen c++ bilmeyenler kullanmasın diyorsun kusura bakma ama sen çok mu biliyorsun da adama bunu söylüyorsan adam söylediğinde haklı.
işte ahmetpaşayı savunup lazarfiles bi velet dedi diye ban attıgınız adam burda /// 1 tane admin banlamamış bu forumda ne adalet var ne bişey arkadaşlar bi modun arkadaşı olun istediginiz gibi at koşturun millete sövün.
demin bi konuda LazarFilesi burdaki hekreze yaptıgı gibi kışkırttı lazarfiles abide velet dedi banladılar adam burda küfür ediyor banlamıyorlar modların /// gözler önünde Türkmmo üstdüzey Adminleri bu modların adam ayırt etmesine kayırmasına bi çözüm bulmalı
Sana yazarak vakit kaybetmek istemezdim ama ;

Kanıtın var mı bizim birilerine karşı taraf tuttuğumuza dair , boş beleş laflar yapmayın şikayet geldikçe bakarız gerekli işlemi yaparız , bir daha da forum yönetimine hakaret etme sakın.
Not : Server filesin sorunlarına bakıcak vaktim olmadığı için güncelleme veremiceğim sürekli filesi paylaşmamın nedenini azda olsa belirttim burda kavga etmek yerine birlik olup filesin sorunlarına çare bulabilirsiniz yok bunu fixledim şunu yaptım diye buraya yorum atmak yerine fixini paylaşsın herkes yararlansın. Filesi paylaştım diyede satılığa çıkarmayınız...
bu ch düşme sorununu nasıl ayarlayabiliriz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri