Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

EdwardMt2 src game mysql pack! İnadına paylaşım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hTekin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu fileste açık yok arkadaşlar. istediğiniz kontrolu yapabilirsiniz. sadece sistemlerin flaglarını düzeltip direk olarak kullanabilirsiniz.

Kardeşim neden mattiusun files sattığı serverler fazla sürmeden kapanıyor. ? hiç düşünmedinmi onu geçtim edward neden kapandı bunu hiçmi merak etmediniz. Mattius Adlı şahısın yüzüne bana bi açık göstermişti. oyunculara komut veriyor oyuncu o kodu yazdığında direk olarak coreler çöküyordu. bu direk olarak. c++ de olan bir açık quest olarakta bir açıkları dağa var. queste herhangibi bir karakterin ismini yazıp okuttuğun zaman o karakterin görevler bölümüne yönetim paneli gibi birşey geliyor ordan makinanın tüm verilerini ve filesi gameyi daği çökertebiliyorsun... almayın aldırtmayın. bu Mattius gibi Şahıslarla alışveriş yapmayın hıe sunuda söylim mattiusun satışa cıkardı src tamamen markmt2 nin sunucusundan çekilmiştir...

Turkmmo Flood Engelleme

tüm dossyalarıyla birlikte client game db soruce filese kadar. packda kadar sizin olsun :D

Madem ' böyle birşey ' Var ' Ozaman paylaşman' Çok iyi olmuş ve Gereken yerlere ' bilgi verip ' satışa sundugu Filesi ' Kapattırmanızı Öneririm, Siz'e yapmışsa Digerlerine yapmasın. Ön yargılı olmak istemem ama senin anlattıgına göre diyorum yani.

Madem ' böyle birşey ' Var ' Ozaman paylaşman' Çok iyi olmuş ve Gereken yerlere ' bilgi verip ' satışa sundugu Filesi ' Kapattırmanızı Öneririm, Siz'e yapmışsa Digerlerine yapmasın. Ön yargılı olmak istemem ama senin anlattıgına göre diyorum yani.
hocam su anda paylaştığım files mattius adlı sahısın sattığı filesten 1000 kat gelişmiş bi files. saten filesi paylaşma amacımda piyasada files satısı yapamasın diye. bilmem anlatabiliyormuyum. bu konuyu okuyupta gidip alan adama ne diyeyim artık akıl yoktur o adamda :)

hocam su anda paylaştığım files mattius adlı sahısın sattığı filesten 1000 kat gelişmiş bi files. saten filesi paylaşma amacımda piyasada files satısı yapamasın diye. bilmem anlatabiliyormuyum. bu konuyu okuyupta gidip alan adama ne diyeyim artık akıl yoktur o adamda :)

Yani haklısınız ' Tekrar'dan geçmiş olsun . Buda umarım diger arkadaşlarımız için bir önlem olur . (UMARIM)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri