HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yani haklısınız ' Tekrar'dan geçmiş olsun . Buda umarım diger arkadaşlarımız için bir önlem olur . (UMARIM)
buyrun tek ben idda etmiyorum çalıntı olduhuna dair _____________________________ARKADAŞLAR FİLESİ BEN BİZZAT YouMT2 - Ronin2 ' DEN ÇALDIM AÇIK SÖYLÜYORUM ÇALDIM AÇIKLARINI BULUP VE BU ARKADAŞI KENDİME YAKIN BİLDİĞİM İÇİN VERDİM VE EDİTLEYİP BU İSE GİDİP ALT YAPIYI KULLANDI VE FİLESİ EDİTLEYİP SATIŞA SUNDU. KONU KAPATILMALI VE ADMİNLERDEN RİCAM GEREKİRSE BENİMLE İLETİŞİME GEÇİLMELİ BUNA RONİN2 SAHİBİ DAHİ TEPKİ VERECEKTİR FİLES ALT YAPISI SADO45'E AİTTİR. HIZSIZ ARKADAŞIMIZ HARAM İLE PARA KAZANMAYA ÇALIŞIYO ŞUANDA FİLESİ BEN SATACAĞIM ZAMAN DA SATMA HARAM PARA DEMİŞTİ ŞİMDİ KENDİ SATIYOR. ÇAKALLIK ÜZERİNE ÇAKALLIK Utku KALENDER İLE ARALARI BOZULDU VE FİLESİ BULDU YA ADAMA YOL VERDİ KENDİDİ ÇAKALINTEKİDİR. ADMİNLER LÜTFEN BENİMLE İLETİŞİME GEÇSİNLER. KONU KAPATILMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM.
buyrun tek ben idda etmiyorum çalıntı olduhuna dair _____________________________
Anladım, Keşke almasaydınız sizde
ekler eklemez silindi sildiler anlayacağınLinkte sıkıntı war sanırım kontrl edebilirmisin

- @Devinox; @thenemne0032; ZacqooLeaven; @Pelin Melek Aslan; @Black Paw; @qecekondu06;
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)