Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

EdwardMt2 src game mysql pack! İnadına paylaşım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hTekin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

edit:///

Son düzenleme:
Öncelikle' Emegin paylaşılmasına karşıyımda, Ne gibi ' açık bırakmışlar bunu merak ettim Hacım. ?
Kardeşim neden mattiusun files sattığı serverler fazla sürmeden kapanıyor. ? hiç düşünmedinmi onu geçtim edward neden kapandı bunu hiçmi merak etmediniz. Mattius Adlı şahısın yüzüne bana bi açık göstermişti. oyunculara komut veriyor oyuncu o kodu yazdığında direk olarak coreler çöküyordu. bu direk olarak. c++ de olan bir açık quest olarakta bir açıkları dağa var. queste herhangibi bir karakterin ismini yazıp okuttuğun zaman o karakterin görevler bölümüne yönetim paneli gibi birşey geliyor ordan makinanın tüm verilerini ve filesi gameyi daği çökertebiliyorsun... almayın aldırtmayın. bu Mattius gibi Şahıslarla alışveriş yapmayın hıe sunuda söylim mattiusun satışa cıkardı src tamamen markmt2 nin sunucusundan çekilmiştir...

Turkmmo Flood Engelleme

Açıkları ne var ne yok inceleriz sanmıyom ama paylaşırsan + geçmiş bi src olmassa :d
tüm dossyalarıyla birlikte client game db soruce filese kadar. packda kadar sizin olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri