- Konular
- 97
- Online süresi
- 19m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Nekadar Dogru blmıyorum Ama Söylentıye gore Çanlara Ort gelıcekmış, turnuvadan Sonra.. Gelmesını ıstemıyoruz. 1.500 2Bın T lık çanlar aldık Verdıgımız Paralar Boşuna gıdıcek. Eğer Çanlara ort gelıcekse Bunların Bir Bedeli Olsun..
Yetkılı Birisi Bu konuya cevap verırse Sevınırım. iyi forumlar
- Konular
- 97
- Online süresi
- 19m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 11
- Online süresi
- 14m 59s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 36
- DevLira
- 0
Nekadar Dogru blmıyorum Ama Söylentıye gore Çanlara Ort gelıcekmış, turnuvadan Sonra.. Gelmesını ıstemıyoruz. 1.500 2Bın T lık çanlar aldık Verdıgımız Paralar Boşuna gıdıcek. Eğer Çanlara ort gelıcekse Bunların Bir Bedeli Olsun..
Zamanında herkez bu tarz bedeller ödüyerek bu tür çanları satın aldılar bağzıları ise üç kuruşa aldılar. Serverde zaten bir dengesizlik mevcut eğer ortalama gelirse dengeler yerine oturacak kimse size 2000t'e çan alın demedi. Başka karakter dizebilirdiniz bu tamamen benim düşüncem bence hiç bir şekilde bedeli olmak zorunda değil.
- Konular
- 97
- Online süresi
- 19m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
Zamanında herkez bu tarz bedeller ödüyerek bu tür çanları satın aldılar bağzıları ise üç kuruşa aldılar. Serverde zaten bir dengesizlik mevcut eğer ortalama gelirse dengeler yerine oturacak kimse size 2000t'e çan alın demedi. Başka karakter dizebilirdiniz bu tamamen benim düşüncem bence hiç bir şekilde bedeli olmak zorunda değil.
Bu senın bakış Açın. sende saman karekterı olup Ortalamalı Çan kullansaydın Sende itiraz ederdın. Nınja kullandıgın ıcın Bu Durumu gayet normal karşılıyorsun..
- Konular
- 42
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Çanlara ortlama gelmesi gibi bir düşünce var evet, amma ve lâkin duruma göre getireceğiz. Henüz belirli bir tarih yok, belki gelir, belki gelmez.
Çanlara ortalama gelmesi taktirinde açıklama yapılır. Şu an servera yeni item dönüşümleri getirdik, bu itemler de Bloklama mevcut.
Yani ilk olarak bu Bloklamanın ortalama üzerinde etkisine bakacağız, eğer server da ki damageler eşitlenir ise ortalama gelmesinde bir sıkıntı görmüyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...