kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

çanlara ort gelıyormuş !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 55Ayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Savaşçı ve ninjalarda beceri ve ortalama olmadığı sürece nasıl damagelerin eşitlenmesini bekliyorsunuz ? 3k 3k düz vurmak var 3k skill vurmak var. Siz bu aradaki farkı hala anlayamadınız. Umarım teknik ekip olarak sinerji ortamında kafaları birleştirip damageleri eşitlersiniz. 72 şaman savunmayla durduramıyoruz zaten. Ortalama geldiğine göre şamanların verdiği hasar azaltılmalı. Blok pek etki etmiyor çünkü 80-90 delici ile geziyor adamlar.

Hangi çanlara ort-bec gelecek ? Bu ort-bec'i biz mi basacağız yoksa edit olarak mı alacağız tam bir açıklarsanız..

Savaşçı ve ninjalarda beceri ve ortalama olmadığı sürece nasıl damagelerin eşitlenmesini bekliyorsunuz ? 3k 3k düz vurmak var 3k skill vurmak var. Siz bu aradaki farkı hala anlayamadınız. Umarım teknik ekip olarak sinerji ortamında kafaları birleştirip damageleri eşitlersiniz. 72 şaman savunmayla durduramıyoruz zaten. Ortalama geldiğine göre şamanların verdiği hasar azaltılmalı. Blok pek etki etmiyor çünkü 80-90 delici ile geziyor adamlar.

Çok doğru bir noktaya değindin bi şamandan kritikli düz 40k yedim 96 blok var halen onun şokunu atlamamış değil iken bunun getirilmesi düşürülmesi lazım bu oranı bide ortamala çıkıyo galiba oyunu bırakmamızı istiyolar bende bu işin içinden çıkamadım valla aldığım set yatırdığım paraya değer bi sonuç olmadı..

Son düzenleme:

Çok doğru bir noktaya değindin bi şamandan kritikli düz 40k yedim 96 blok var halen onun şokunu atlamamış değil iken bunun getirilmesi düşürülmesi lazım bu oranı bide ortamala çıkıyo galiba oyunu bırakmamızı istiyolar bende bu işin içinden çıkamadım valla aldığım set yatırdığım paraya değer bi sonuç olmadı..

Tabi şamanlar o kadar güçlü ki o yüzden ketih serverında toplam 20 tane şaman varken onlarca sura ninja var.

Çanlara ortlama gelmesi gibi bir düşünce var evet, amma ve lâkin duruma göre getireceğiz. Henüz belirli bir tarih yok, belki gelir, belki gelmez.

Çanlara ortalama gelmesi taktirinde açıklama yapılır. Şu an servera yeni item dönüşümleri getirdik, bu itemler de Bloklama mevcut.

Yani ilk olarak bu Bloklamanın ortalama üzerinde etkisine bakacağız, eğer server da ki damageler eşitlenir ise ortalama gelmesinde bir sıkıntı görmüyorum.

Siz gelmesinde sıkıntı görmüyorsunuz ama binlerce t veren ne yapacak? Eğer böyle bir güncelleme gelecekse kimse mağdur edilmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri