InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 server güncelleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barisaykan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 317

barisaykan

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
8h 3m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
73
MmoLira
68
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Uzun zamandır üye olduğum sessiz sessiz takip ettiğim forumumuza ilk sorum şu olacak arkadaşlar bilgim konusunda lütfen kusuruma bakmayın sonucta youtube videoları ile bir şekilde kendi bilgisayarımda özgürce bu oyunu oynamaya çalışan birisiyim.

Bilgisayarımda hamachili server la bildiğim kadarıyla eski versiyon metin2 kurulu 2013 kayıtlı bir youtube videosunu uygulayarak yaptım çünkü , buraya kadar herşey normal çoğunuz için basit olan bir soru sorucam ben bu metin2 kolay bir yoldan nasıl güncellerim yeni silahlar zırhlar olan vs . Belkide çok kolay birşey fakat gerçekten geceden beri freebsd vmware programlarına uzanan bir süreç yaşadım . oracle virtual box üzerinden serverfiles.vhd ile giriyorum hamachi ve port map kullanarak . Bilgim konusunda tekrar kusura bakmayın ama forum arkadaşlığının mantığıda bu sanırım şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla

ekledim kardeşim ama en azından tarif etseydin yada bir link verseydin seninde zamnını çalmazdım

şu konuda basit bir anlatım yapacak arkadaş yokmu.en azından bir link verecek

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri