bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

[ İstek ] Metin2 ESKİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ertu Caymaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 858

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar umarım yeri burasıdır tam bir bilgim yok yanlışsa taşırsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar Metin2 Eski Sistemi Kuracağım büyük bir bütçe ile oyun açıcam ağustos ayında
sistem 2008 , 2010 Yılları arasında olan bir sistem ve bana bir nevi yardımlarınız gerekiyor . bilen kişiler lütfen bu yazdıklarımı cevaplarsa sevinirim.

*Karakter Sol Köşesinde Gözüken Level Nasıl Kaldırabilirim ?

*Pazar açtığımızda Karakteri eski sistemdeki gibi nasıl ayakta tutabilirim yani o kutu şekline girmeden.

*Sayfa Görevi , Biyolog Görevi , ve At'ın 1'ile 21 Level Arası Sorunsuz Quest'i Nereden Temin Ederim ?

*[FİKRİNİZİ YAZIN ] Sizce Oyun içi Exp Oranlarını TR ile Bire bir yapip Drop ile %25 Exp Oranı Açsam TR'Ye Göre %25 Daha fazla exp kolay gelse tabiki level 99'a ulaşması 1 veya 2 ay'ınızı alacaktır Ama dediğim gibi büyük bir yatırımla açıcağım için kapanma riski olmayacak şahsıma ait bir makine alacağım ağustos ayında..

Bu Üstte Yazanları üşenmeden okuduysanız umarım birde bu kardeşinize üşenmeden cevabını bildiğiniz soruları yanıtlarsınız TEŞEKKÜR EDERİM.

Bu arada şuan neden açmıyorsun sorusu soran olursa ( Şuanda Askerim 10.08.2016 Tarihinde Ağustosta AyındaBitiyor Askerliğim Bu Sebebepten Ağustos ayinda açıcağım şuanda site felan herşeyi hazırladım örnek olarak bakabilirsini )

http://bravemt2.org/site/

Site Tasarımı Bitirdim geldiğimde sadece makineyi satin alıp filesi kuracağım .

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri