Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Marttan sonra +500 user

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tetik95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tebrik ederim kardeşim doğru konuya el atmışın

Arkadaşlarlarin yorumlardaki belirttiği sorunlara bende bi ekleme yapiyim..
Hunk emek server diye biliyoruz yanlismiyim yanlissam düzeltin.?
Emek serverde balikdan efsunlu kostumler basliklar cikiyor zamaninda biz neden kristal çekip kostum aldik o kadar düzgün efsun gelene kadar almaya devam ettik ??
Kostüm + beta ic itemler eklenince savaslardan vs lerden zevk alinmaz oldu beta ic itemlere lafim yok ancak kostumlerin kalkmasindan yanayim !!! Bu nedenlede balikdan tutulan efsunlu kostümleri kullanmıyor bos bir istek degil bu kaltigi vakit oyunun savaslarin vslerin zevki tadi o zaman daha guzel olacak!..
Yaziyoruz ama yürürlüğe girermi bilmem girmezsede oyun duzelirmi bilmem....

Bahsi geçen emek sunucu olarak bilinen 'Hunk'ta kostümlerin event ile elde edilmesi bunun nesi emek olarak tanıtılan sunucuya ters hareket?
Marketten satılmasını talep etmişsin bu mudur?Emek anlayışı,Para ile alınan ve rakibe üstün sağlanan kostümler?
Anlatıldığı üzere kostümler'in event ile elde edilmesi sonrası oyunun kötüye gitmeye başladığını sanmıyorum oyun 2014'te dönüşümler kapandıktan sonra zaten kara günleri başladı ve hala devam ediyor

Savaş ve tat olayı şu an için beklenmedik hisler,izlediğim kadarı ile 5 e 15 savaşlar tatsız ve zevksiz olması doğal
Savaşlardan keyif almanız için sayıların eşit ve güç dengesi olmalı

Son düzenleme:
Bahsi geçen emek sunucu olarak bilinen 'Hunk'ta kostümlerin event ile elde edilmesi bunun nesi emek olarak tanıtılan sunucuya ters hareket?
Marketten satılmasını talep etmişsin bu mudur?Emek anlayışı,Para ile alınan ve rakibe üstün sağlanan kostümler?
Anlatıldığı üzere kostümler'in event ile elde edilmesi sonrası oyunun kötüye gitmeye başladığını sanmıyorum oyun 2014'te dönüşümler kapandıktan sonra zaten kara günleri başladı ve hala devam ediyor

Savaş ve tat olayı şu an için beklenmedik hisler,izlediğim kadarı ile 5 e 15 savaşlar tatsız ve zevksiz olması doğal
Dostum biriyle vs atmaya kalkışıyorsun savaş bitmiyor , zamanında paraya kıyılıp alınan kostümler gereksiz yere kalkarak yerine denizden çıkan oyuna yeni başlayan birinin bile elde edebileceğim hale geldi ve bu eventlerin her Allahın günü yapılması oyunu daha da kötüye sürükledi bu kadar kişinin emeği yok yere gitti ve gmler hiçbir açıklama yapmadı bu yüzdende Hunk serverinin durumu ortada sözde marttan sonra +500 idi girsinler görsünler +500ü :smile::)

Hunkda oynamiyorsun galiba :))
Metin2 TR dede kostumler marketten alinir orasida emek :) savaşlardaki sayiyi bi tarafa koy topluda bile carlar miss gormeye basladi nasil istir bu :)
Her gun balik yapiliyor heryer 10 15 kostum doldu oyunun zevkini bozdu tl ile kristal cekip kostum aldik ee biz o paralari bosunami yatirdik oyuna hani karşılığı hani !!!!oyunda user yok bile user olsa birşey demicem...
Neyse biraz anlamaya çalış..

UTHERA GM MIZ SAYESINDE USER SAYIMIZ ARTIYOR ARKDASLAR O OLMASA SUAN SERVERDE KI USER DE KALMAZDI HAKSIZLIK ETMEYIN :cool:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri