Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Marttan sonra +500 user

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tetik95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@Shorty; Allah aşkına 1-2 belki 3 gm'den bukadar şikayet varsa sorun oyuncularda mı? yoksa 1-2 belki 3 olarak nitelendirdiğim gm lerde mi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dostum biriyle vs atmaya kalkışıyorsun savaş bitmiyor , zamanında paraya kıyılıp alınan kostümler gereksiz yere kalkarak yerine denizden çıkan oyuna yeni başlayan birinin bile elde edebileceğim hale geldi ve bu eventlerin her Allahın günü yapılması oyunu daha da kötüye sürükledi bu kadar kişinin emeği yok yere gitti ve gmler hiçbir açıklama yapmadı bu yüzdende Hunk serverinin durumu ortada sözde marttan sonra +500 idi girsinler görsünler +500ü :smile::)
Bundan bahsediyorum bende kostüm için veryansın ediliyor,Yeni eklenen kolye küpe ve bilezik için konu açan yok.Sağlam kolye bilezik ve küpeye sahip olan
Yeni küpe bilezik ve kolye yapımı ile uğraşıp efsun atmak zorunda kaldı.Kişilerin bırakmasını kostümlere bağlamak olmaz buna değindim.
Arkadaşın söz ettiği üzere emek sıfatı ''TL'' ile alınan kostümler gündeme gelince emeklikten çıkıyor ticaret türüne giriyor.
Kostümlerin balık event'ine katılım sağlayan kişilerce sahip olunması gayet hoş ve emektârlık.
VS arena'da atılırsa galip belli olacak ve hp inmiyor gibi sorun kalmayacaktır.
+100 veya 500 online şuan için gerçekleşmesi güç bir hayal.
Aktif olan 15-20 kişinin birbirini tahrik edip hakaret sonucu chat blok veya oyundan uzaklaştırması kalan kişilerinde girişini engelliyor.
Kurallar katı insanlar sabırsız vaziyet bu olunca chat blok ve uzaklaştırmalar kaçınılmaz.
İnsanlar birbirini tahrik etmese belki hafifte olsa artış olurdu.

Son düzenleme:
Hunkda oynamiyorsun galiba :))
Metin2 TR dede kostumler marketten alinir orasida emek :) savaşlardaki sayiyi bi tarafa koy topluda bile carlar miss gormeye basladi nasil istir bu :)
Her gun balik yapiliyor heryer 10 15 kostum doldu oyunun zevkini bozdu tl ile kristal cekip kostum aldik ee biz o paralari bosunami yatirdik oyuna hani karşılığı hani !!!!oyunda user yok bile user olsa birşey demicem...
Neyse biraz anlamaya çalış..
Çok sığ düşünceli dediğim dedik,Çaldığım düdük ruh halindesin.
Metin2 TR ile Elymt2 i kıyaslayamazsın çok değişikler.
Elymt2'in tüm hakları gizli.
Paranın karşılığı şu ''10 kılıç savunmalı'' Kostümün mü vardı? Eventler'a katılıp 15 oranlısını tutabilirsin.
Zaten ''Emek'' diye bahsettiğin olay oyun içersinde elde edilir ''TL'' yatırıpta rakibe üstünlük sağlanmaz.
Zamanında nasıl dönüşümler kapandı,kostümlerin ''TL'' ile değil balık ile elde edilmesi aynı olay.
Kimse demiyorki size bu sunucu böyle ve değişmez diye sürekli değişen bir sunucu çanların tek yarı olması gibi :)
20 OK pet çıkması gibi bunları kimse haksızlık olarak görüp konu açmıyor nedense?
Miss söz konusu olamaz 15 kılıç veya çift kostüm takmış birisine elbette 500-2K arası vurursun.
Yaycı oynamayı dene becerili yay ve cevherli safir küpe ile + atak kolyelerle +10K gibi bir atağa sahip olursun.
Gerçi o zamanda ''Pet neden sadece ok savunması veriyor tüm savunmaları veren pet gelsin'' konusu açarsın.

Çok sığ düşünceli dediğim dedik,Çaldığım düdük ruh halindesin.
Metin2 TR ile Elymt2 i kıyaslayamazsın çok değişikler.
Elymt2'in tüm hakları gizli.
Paranın karşılığı şu ''10 kılıç savunmalı'' Kostümün mü vardı? Eventler'a katılıp 15 oranlısını tutabilirsin.
Zaten ''Emek'' diye bahsettiğin olay oyun içersinde elde edilir ''TL'' yatırıpta rakibe üstünlük sağlanmaz.
Zamanında nasıl dönüşümler kapandı,kostümlerin ''TL'' ile değil balık ile elde edilmesi aynı olay.
Kimse demiyorki size bu sunucu böyle ve değişmez diye sürekli değişen bir sunucu çanların tek yarı olması gibi :)
20 OK pet çıkması gibi bunları kimse haksızlık olarak görüp konu açmıyor nedense?
Miss söz konusu olamaz 15 kılıç veya çift kostüm takmış birisine elbette 500-2K arası vurursun.
Yaycı oynamayı dene becerili yay ve cevherli safir küpe ile + atak kolyelerle +10K gibi bir atağa sahip olursun.
Gerçi o zamanda ''Pet neden sadece ok savunması veriyor tüm savunmaları veren pet gelsin'' konusu açarsın.

ya okçu diyo yaw zaten okçu 22 becli bi yay oldugunu düşün 5 safirden 27 10 krııstal 35 becerili yayla zaten 2 sikil atıp kesme şansı var bu oyunda acilen becerili ve ortalı silahların kalkması lazım efsunlu kostumlerin kalkaması lazım 3 aynı anda ama ha bunlar kalkmıyosa sura savlı bilezik gelmeli vede blok oranları artılırılmalı çünki 55 orta ejder dişi 5de zümrüt 60 orta 10 kıırıstal 70 orta 70 orda demek normal 72 kılıç savlı bi karaktere düz 4k 5k girmesi demek ozaman bütün silahlara orta beceri gelsin şamanın çanıda çift yarılı 45 yarı 50 saldırı hızlı olsun vede orta beceri olayı gelsin svde adaletsizlik çok

ya okçu diyo yaw zaten okçu 22 becli bi yay oldugunu düşün 5 safirden 27 10 krııstal 35 becerili yayla zaten 2 sikil atıp kesme şansı var bu oyunda acilen becerili ve ortalı silahların kalkması lazım efsunlu kostumlerin kalkaması lazım 3 aynı anda ama ha bunlar kalkmıyosa sura savlı bilezik gelmeli vede blok oranları artılırılmalı çünki 55 orta ejder dişi 5de zümrüt 60 orta 10 kıırıstal 70 orta 70 orda demek normal 72 kılıç savlı bi karaktere düz 4k 5k girmesi demek ozaman bütün silahlara orta beceri gelsin şamanın çanıda çift yarılı 45 yarı 50 saldırı hızlı olsun vede orta beceri olayı gelsin svde adaletsizlik çok

Onu izah ettim bende toplu savaşta miss ataklarımız var diyor ama yediği damageyi yazmıyor :)
Savaşçı karakter kullanıp 87 savunması olan birine 500-2000 arası atağı olması doğal.
Açsın bir okçu çaksın 10-15K,Kostüm kalkması gereksiz herkes elde edebilir o eşit bir durum.
El atılması gereken nokta karakter ve item dengesi sizinde bahsettiğiniz gibi.
İyi geceler,esen kalın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri