- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sen 😂 Hadi ya hunkda her karakteri oynadim..Çok sığ düşünceli dediğim dedik,Çaldığım düdük ruh halindesin.
Metin2 TR ile Elymt2 i kıyaslayamazsın çok değişikler.
Elymt2'in tüm hakları gizli.
Paranın karşılığı şu ''10 kılıç savunmalı'' Kostümün mü vardı? Eventler'a katılıp 15 oranlısını tutabilirsin.
Zaten ''Emek'' diye bahsettiğin olay oyun içersinde elde edilir ''TL'' yatırıpta rakibe üstünlük sağlanmaz.
Zamanında nasıl dönüşümler kapandı,kostümlerin ''TL'' ile değil balık ile elde edilmesi aynı olay.
Kimse demiyorki size bu sunucu böyle ve değişmez diye sürekli değişen bir sunucu çanların tek yarı olması gibi
20 OK pet çıkması gibi bunları kimse haksızlık olarak görüp konu açmıyor nedense?
Miss söz konusu olamaz 15 kılıç veya çift kostüm takmış birisine elbette 500-2K arası vurursun.
Yaycı oynamayı dene becerili yay ve cevherli safir küpe ile + atak kolyelerle +10K gibi bir atağa sahip olursun.
Gerçi o zamanda ''Pet neden sadece ok savunması veriyor tüm savunmaları veren pet gelsin'' konusu açarsın.
Ayriyetten o bahsettiğin konulari actim rahat ol tickette atiim sikma canını.
TL diyorsun bi dur ve düşün biz o zaman o paralari neden yatirdik?
Benimle şu oyunda forumda boyle konuşarak bir yere varamazsin geç bu işleri..
Son düzenleme:
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yediğim damageler var neden yaziyim gerekmi var ?
Onu izah ettim bende toplu savaşta miss ataklarımız var diyor ama yediği damageyi yazmıyor![]()
Savaşçı karakter kullanıp 87 savunması olan birine 500-2000 arası atağı olması doğal.
Açsın bir okçu çaksın 10-15K,Kostüm kalkması gereksiz herkes elde edebilir o eşit bir durum.
El atılması gereken nokta karakter ve item dengesi sizinde bahsettiğiniz gibi.
İyi geceler,esen kalın
Savascimi kullanıyorum 😂 bir yere varamazsin uğraşma.
Neden okcu olalım olmak istemiyoruz eşit yazmis bide bos konuşma yetkili yazsin senle isimiz yok bir faydanda yok.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1.Sadece sura ve ninjalara özel niye ort bec geliyor adaletli olmasi için bunun kalkmasi lazım 2. Neden oyunda sura savunma bilezik yok bu diğer karakterleri haksızlık bu oyunda ilk düzetilmesi hatalar bunlar.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yediğim damageler var neden yaziyim gerekmi var ?
Savascimi kullanıyorum ğ bir yere varamazsin uğraşma.
Neden okcu olalım olmak istemiyoruz eşit yazmis bide bos konuşma yetkili yazsin senle isimiz yok bir faydanda yok.
Kimsenin muhasebesini tutacak değilim TL ile karakter devralan arkadaştın galiba sen?
TL ile kostüm almanda doğal,Oyun ve market değişmeyecek diye bir şey söylenmedi vaktinde para yatırıp
Sistem değişince hani bizim paracıklar diye göz yaşı dökmenin katkısı yok
Eskiden varsa 1 kostümünüz şimdi Eventler doğrultusunda hepsini elde edebilirsiniz
Sizin isteğiniz ise şu TL ile başkalarına üstünlük sağlamak
Kostümleri deniz değil marketten elde etmek gülünçsün.Bozuk plak gibi başa sarmaktan vazgeç anlatıyorum okuyorsun anlamıyorsun bir de diyorki sen değil yönetici yazsın
Sen kimsinki sana cevap versinler
oyun içersinde 15 kişiden birisin hhh- Katılım
- 15 Tem 2015
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Beni taniman güzel canisi 😎 sen tasalanma ben biliyorum TL ile item alanlari...
Kimsenin muhasebesini tutacak değilim TL ile karakter devralan arkadaştın galiba sen?
TL ile kostüm almanda doğal,Oyun ve market değişmeyecek diye bir şey söylenmedi vaktinde para yatırıp
Sistem değişince hani bizim paracıklar diye göz yaşı dökmenin katkısı yok
Eskiden varsa 1 kostümünüz şimdi Eventler doğrultusunda hepsini elde edebilirsiniz
Sizin isteğiniz ise şu TL ile başkalarına üstünlük sağlamakKostümleri deniz değil marketten elde etmek gülünçsün.
Bozuk plak gibi başa sarmaktan vazgeç anlatıyorum okuyorsun anlamıyorsun bir de diyorki sen değil yönetici yazsın
Sen kimsinki sana cevap versinleroyun içersinde 15 kişiden birisin hhh
Burda paralarin arkasından aglayan yok kirletme buraları tanimadan konuşma 😏
Sana cevap verme dedik anla..
Ve evet oyunda 15 kiseden biriyim haklisin baska kisi yok çünkü.