OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Anguilla Vs YANLIZKENT

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan EvunpoLs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arif sen Daha Konuşuyormusun Yediğin Tokatlardan Uslanmadınmı sen kaç kişi daha tokatlıyacak seni:)

Tokat atabilen varsa Hodri meydan forumu meşgul etme dedikodunu oyun ici yap !
 
Vs yi tekrar'lıyalım dedik diyorsunda sizin ne sözunuze nede lafınıza itibar edilir bu saatten sonra önce adama 1000 T yi verin sonra atarsa tekrardan atarsanız Skor sonucu belli ceşitli bahaneler aramayın - Bu arada Gaz dolduruyorsan lArthas'ın Gaz'ını doldur 10 Dk sonra dönucem dedigin adam 2 gundur bekliyor lafa degil icraata bakın boş cevaplar vermeyin !
Buyur ben attım vs mi kuyruk acınız mı varda zırt bırt vs diyosunuz ?
 
Buyur ben attım vs mi kuyruk acınız mı varda zırt bırt vs diyosunuz ?


Dün ws atalım diyip bagırmadan Ego'nuzu tatmin ediyordunuz adam yanınıza gelip PasquenLy ws atalım dediginde neden ws atmıyorsunuz Tamam görünüşünüzün gideri varda icraat'ta Kuru sıkı'sınız Anca ses cıkartırsınız !
 
Forumu meşgul etmiyoruz elimizde seninde videoların var biliyosun demi :) 10 - 0 10 - 4 5 - 1 :)

Son Sözümde buydu konudaki

Anguilla Vs YANLIZKENT Konusundayız konuyu başka yere cekmeyin Önce adamın 1000 T sini verin sonra başkalarıyla ws atarsınız Anguilla 7 - YANLIZKENT 4 !
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst