HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arif sen Daha Konuşuyormusun Yediğin Tokatlardan Uslanmadınmı sen kaç kişi daha tokatlıyacak seni![]()
Tokat atabilen varsa Hodri meydan forumu meşgul etme dedikodunu oyun ici yap !
Buyur ben attım vs mi kuyruk acınız mı varda zırt bırt vs diyosunuz ?Vs yi tekrar'lıyalım dedik diyorsunda sizin ne sözunuze nede lafınıza itibar edilir bu saatten sonra önce adama 1000 T yi verin sonra atarsa tekrardan atarsanız Skor sonucu belli ceşitli bahaneler aramayın - Bu arada Gaz dolduruyorsan lArthas'ın Gaz'ını doldur 10 Dk sonra dönucem dedigin adam 2 gundur bekliyor lafa degil icraata bakın boş cevaplar vermeyin !
Forumu meşgul etmiyoruz elimizde seninde videoların var biliyosun demiTokat atabilen varsa Hodri meydan forumu meşgul etme dedikodunu oyun ici yap !
10 - 0 10 - 4 5 - 1
Son Sözümde buydu konudaki
Buyur ben attım vs mi kuyruk acınız mı varda zırt bırt vs diyosunuz ?
Dün ws atalım diyip bagırmadan Ego'nuzu tatmin ediyordunuz adam yanınıza gelip PasquenLy ws atalım dediginde neden ws atmıyorsunuz Tamam görünüşünüzün gideri varda icraat'ta Kuru sıkı'sınız Anca ses cıkartırsınız !
Forumu meşgul etmiyoruz elimizde seninde videoların var biliyosun demi10 - 0 10 - 4 5 - 1
![]()
Son Sözümde buydu konudaki
Anguilla Vs YANLIZKENT Konusundayız konuyu başka yere cekmeyin Önce adamın 1000 T sini verin sonra başkalarıyla ws atarsınız Anguilla 7 - YANLIZKENT 4 !