HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
YANLIZKENT İstedigi Skoru elde edemeyince 7 - 4 Malubuyetini ws yi yarada bitirerek 1000 T Sine atılan ws den Kacmış bulunmaktadır bahaneside hoşya 1 kişi gelirse atmam demiş . Atmıyorsan yada yenilicegini tahmin etmiyorsan Neden 1000 T sine ws atıyorsun arkadaşım Kacmak yakışmadı sana

Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Vs den haberm bile yoktu sonradan öğrendim olsaydı farklı olurdu.![]()
2. Önceden belirlenmiş konusulmuş bi olay var ve istediği gibi kullanmakta özgür.
3. Bu vs yarım kaldı doğru tekrardan sadece hp cilerin oldugu yerde 0 0 dan 1.000T sine tekrardan baslayalım teklifini kabul etmeyen Anguilla olmuştur.
4. Sizin bulundunuz ortamda vs atılmıyorum kardeşim buda açık bi gerçek![]()
Kolay gelsin TEBRİKLER![]()
Haberin olmadan maşallah çok iyi anlatmışsın maddeler halinde atan kişiler bu kadar net açıklayamazdı. Kutlarım
- Kazanan arkadaşa tebrikler.
1. Ben arkadaslarıma sordumda fazladan gelen olursa vs yi atmam demişler.
2. Önceden belirlenmiş konusulmuş bi olay var ve istediği gibi kullanmakta özgür.
3. Bu vs yarım kaldı doğru tekrardan sadece hp cilerin oldugu yerde 0 0 dan 1.000T sine tekrardan baslayalım teklifini kabul etmeyen Anguilla olmuştur.
4. Sizin bulundunuz ortamda vs atılmıyorum kardeşim buda açık bi gerçek![]()
Kolay gelsin TEBRİKLER![]()
'4. Sizin bulundunuz ortamda vs atılmıyorum kardeşim buda açık bi gerçek'
'atılmıyorum' Bu ne demek ? Sanki çarda sen varmışsın gibi konuşuyorsun, ilginç gerçekten . Vsde kaçmayan arkadaşa tebrikler ^^
Adamlar Madam olmuş racon kesiyorlar set alıp ws atıyorlar kaçıyorlar
Tebrikler Anguilla...
Tebrikler Anguilla...1. Ben arkadaslarıma sordumda fazladan gelen olursa vs yi atmam demişler.
4. Sizin bulundunuz ortamda vs atılmıyorum kardeşim buda açık bi gerçek
Kolay gelsin TEBRİKLER
4. Sizin bulundunuz ortamda vs atılmıyorum kardeşim buda açık bi gerçek
Kolay gelsin TEBRİKLER