Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Pegasus Server Files V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KurucuPegasus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 311
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benim için filesin tasarımı fazla uçuk olduğu için yükleyip 2 adım atıp sildim. Çok fazla TR'den farklı geldi. Pek bana göre değil.
Bende bu uçuk görüntüleri kapatıyorum yavaş yavaş tr tasarımı gibi sade yapmaya çalışıcam denemekye fayda var.

Bulduğum eksikler;
1-Karakter seçme ekranında harita hatalı sağında karakter anlatımı var yazı yarıda kesilmiş, ve 5. karakter yok 1 slot boş duruyor güncelleme gelmeli.

2-Markete tıklayınca pot vs. seçenekler açılıyor fakat tıklayınca market slotları açılmıyor.

3-Oyun içinde mall.tga'yı değiştirmeye çalıştım locale_tr/ui/mall'ın içine atsam bile değişmiyor.

4-Minimapı tr gibi yapmak istiyorum kimse yardımcı olmadı :/ (Kendi Sorunum)

5-Oyun içindeki soldaki kill gui ve sağdaki seçenekler ışınlanma depo vs. saçma onlar kaldırılmalı. (Kendi Düşüncem)

6-Arkadaşımız kristal oda sorunlu demiş, (ben test etmedim) varsa böyle birşey çözümü açıklanmalı.

İlk olarak yeni Karakter kısmı sorunlu gözüküyor. O yüzden kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
İkinci olarak Kristal Oda'da sorun olduğu doğrudur en kısa sürede çözülecek.
Üçüncü olarak kill gui ve hızlı menü konusunda sizle aynı fikirdeyim. En kısa sürede kaldıracağım.
Quest bölümünü dahaca düzenlemeye almadım. O yüzden o sorunu şimdilik görmezden geliyorum. Pack ile olan işim bittikten sonra ilgileneceğim.
Minimap'i en kısa sürede tr tipine çevireceğim.

rMM94m.jpg
KRALLIK RESİMLERİNDE SIKINTI OLDU NASIL HALLEDEBİLİRİM BİRDE SAĞDA KARAKTER AÇIKLAMASINDAKI KARAKTER RESMININ ARKASI SİYAH ONU ŞEFFAF YAPMAK İSTİYORUM TR'DE 5 KARAKTER OLDUGU İÇİN SEÇMEDE 5 SLOT VAR 1 SLOTU SİLME İMKANIMIZ VAR MI?

Karekter Yeri Eski tr tipine dönüştürüldü ve ejder odası , çoklu button gibi sorunlar giderildi yeni game ile yeni packı indirebilirsiniz

bi araba konusun da yardım istedim cok yardımcı oldun vala tşk ederim boş konuşmak yerine ne nasıl yapılcanı yaza bilirsin pegasus
dün skypeden konuşuk ya sonra engeledin pegasus herkez metin2 tr en güncel şeklini yapar login karakter secme ekranını ama hatasıs yapamaz.... :D
KARAKTER SECME EKRANI :

Burda Gösteripte Paylaşmayana Adam DENMEZ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri