HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bulduğum eksikler;
1-Karakter seçme ekranında harita hatalı sağında karakter anlatımı var yazı yarıda kesilmiş, ve 5. karakter yok 1 slot boş duruyor güncelleme gelmeli.
2-Markete tıklayınca pot vs. seçenekler açılıyor fakat tıklayınca market slotları açılmıyor.
3-Oyun içinde mall.tga'yı değiştirmeye çalıştım locale_tr/ui/mall'ın içine atsam bile değişmiyor.
4-Minimapı tr gibi yapmak istiyorum kimse yardımcı olmadı :/ (Kendi Sorunum)
5-Oyun içindeki soldaki kill gui ve sağdaki seçenekler ışınlanma depo vs. saçma onlar kaldırılmalı. (Kendi Düşüncem)
6-Arkadaşımız kristal oda sorunlu demiş, (ben test etmedim) varsa böyle birşey çözümü açıklanmalı.
1.Tr Tipi Karekter Yerine Dönüştürüldü , Sorunlar Fixlendi
2.Markete tıklayınca satıcı filan açılmaması sizin eski filesinizden market öyle açıldıgı için açılmamakta sunucunuzu boşaltıp sadece benim filesimi kurarsanız sorun düzelecektir
3.benim yaptığım mall.tga yı bularak silerseniz kendiniz ekleyebilirsiniz
4.mini mapı bulursanız silerseniz dosyaları kendi dosyalarınızı atarak yapabilirsiniz
5.Kill gui duracak, NP SİSTEMİ VB EKLEYEBİLİRİM , çoklu button questleri ve kendisi kaldırıldı
6.ejderha odası düzenlendi
BURDA HİÇBİR SORUN BULAMADIM KENDİ HATANIZ DEDİKLERİMİ BULURSANIZ DÜZELTEBİLECEĞİNİZE EMİNİM

Files İçin Gerçekten çok teşekkürler çok güzel bir files fakat konuda güncellemeleri sadece ayrı bir kısma yazarsan cok iyi olacak aşırı derece karısık update 1.1 gibi falan tekrar teşekkürler
KurucuPegasus
KurucuPegasus
![]()
Yan Panel charbar sistem lazım
Dosyalarını istiyorsanız ileri bir tarihte ücretsiz olarak paylaşacağım.
files için gerçekten çok teşekkürler çok güzel bir files fakat konuda güncellemeleri sadece ayrı bir kısma yazarsan cok iyi olacak aşırı derece karısık update 1.1 gibi falan tekrar teşekkürler
kurucupegasus
linkler en yukarı koyuldu düzenlendi gibi

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...