xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Pegasus Server Files V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KurucuPegasus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 311
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1.Tr Tipi Karekter Yerine Dönüştürüldü , Sorunlar Fixlendi
2.Markete tıklayınca satıcı filan açılmaması sizin eski filesinizden market öyle açıldıgı için açılmamakta sunucunuzu boşaltıp sadece benim filesimi kurarsanız sorun düzelecektir
3.benim yaptığım mall.tga yı bularak silerseniz kendiniz ekleyebilirsiniz
4.mini mapı bulursanız silerseniz dosyaları kendi dosyalarınızı atarak yapabilirsiniz
5.Kill gui duracak, NP SİSTEMİ VB EKLEYEBİLİRİM , çoklu button questleri ve kendisi kaldırıldı
6.ejderha odası düzenlendi

BURDA HİÇBİR SORUN BULAMADIM KENDİ HATANIZ DEDİKLERİMİ BULURSANIZ DÜZELTEBİLECEĞİNİZE EMİNİM :)
Bence filesin genel tasarımı çok cafcaf lı duruyor bence bir güncellmeyle minimap mall.tga bunlar düzelmeli ve killgui ve sağdaki pencerede ışınlanma depo vs. ve rnekli arayüz kaldırılmalı tr ye yakın olmalı.

Kostümlerin üstüne gelince hiçbirşey yazmıyor ve saç stillerinin üstüne gelince de birşey yazmıyor.

Son düzenleme:
Minimapı kaldırmayı başardım fakat bu sorunla karşılaştım :)
y55WqM.jpg

1-) böyle bir filesde dragonsoul sisteminin olmaması hayal kırıklığı
2-) Ejderha girişinde 2 seçenek var üstteki ile girdim ama kestiğime dair bir bilgi gelmedi aynı şekilde 2. seçenek ile giriş yaptı ejder yoktu içerde Ayrıca 180 dakikalık bir zaman vermiş kesmek için baya fazla bir süre
3-) Ateş Diyarı bekçisine tıkladığımız oyundan atıyor.
4-) beceri geliştir butonuna tıklanmıyor

1.si Serveri Tanıtırken Dragon Soul Eklendi Yazılmadı kendi zevkinize bağlı ekleyebilirsini
2.ejderha tüm questleri kontrol edilcek , dünkü yazdığım ejderha questiyle çakıştığı için olmuş olabilir , düzelilecek
3.ÖYLE BİR SORUN YAŞAMADIM
4.Beceri Geliştire tıklanıyor Skiller M1 Verilmekte karekter atıp geliniz

Bence filesin genel tasarımı çok cafcaf lı duruyor bence bir güncellmeyle minimap mall.tga bunlar düzelmeli ve killgui ve sağdaki pencerede ışınlanma depo vs. ve rnekli arayüz kaldırılmalı tr ye yakın olmalı.

Biz Elimizden geleni ekleyelim çoğu kişi seviyor , arayüzü neden kaldırmamızı söylediniz anlamadım, arayüzü sıfırla yapınca eski arayüzüğüne dönüyor tekrar oyuncunun zevkine kalmış , minimap ve mall.tga yı size bırakıyorum böyle hoş :) , kill gui ilede kaç kişi kestiğinizi vb gösteriyor buna neden gerek duydunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri