HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kostumlerde Açiklama yok neden acaba bilgin varmi localeyi actim aciklama gorukuyor ama oyunda yok :/
daha kurmadım birazdan kurar bakarım. Çözersem sana dönerim
daha kurmadım birazdan kurar bakarım. Çözersem sana dönerim
Çok iyi olur bekliyorum

Şu oyuncu gui'sinde alttaki slotta 1 yazıyor o nedir? Oraya serverin sitesini yazma şansım var mı ?
Bulduğum eksikler;
1-Karakter seçme ekranında harita hatalı sağında karakter anlatımı var yazı yarıda kesilmiş, ve 5. karakter yok 1 slot boş duruyor güncelleme gelmeli.
2-Markete tıklayınca pot vs. seçenekler açılıyor fakat tıklayınca market slotları açılmıyor.
3-Oyun içinde mall.tga'yı değiştirmeye çalıştım locale_tr/ui/mall'ın içine atsam bile değişmiyor.
4-Minimapı tr gibi yapmak istiyorum kimse yardımcı olmadı :/ (Kendi Sorunum)
5-Oyun içindeki soldaki kill gui ve sağdaki seçenekler ışınlanma depo vs. saçma onlar kaldırılmalı. (Kendi Düşüncem)
6-Arkadaşımız kristal oda sorunlu demiş, (ben test etmedim) varsa böyle birşey çözümü açıklanmalı.
1-Karakter seçme ekranında harita hatalı sağında karakter anlatımı var yazı yarıda kesilmiş, ve 5. karakter yok 1 slot boş duruyor güncelleme gelmeli.
2-Markete tıklayınca pot vs. seçenekler açılıyor fakat tıklayınca market slotları açılmıyor.
3-Oyun içinde mall.tga'yı değiştirmeye çalıştım locale_tr/ui/mall'ın içine atsam bile değişmiyor.
4-Minimapı tr gibi yapmak istiyorum kimse yardımcı olmadı :/ (Kendi Sorunum)
5-Oyun içindeki soldaki kill gui ve sağdaki seçenekler ışınlanma depo vs. saçma onlar kaldırılmalı. (Kendi Düşüncem)
6-Arkadaşımız kristal oda sorunlu demiş, (ben test etmedim) varsa böyle birşey çözümü açıklanmalı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...