romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Chat ban saçmalığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sinstar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

quote_icon.png
cerdeg94 Nickli Üyeden Alıntı Merhaba, öncelikle hassasiyetin için teşekkür ederiz. Gönderdiğiniz ticketlerdeki verilere şu an chat ban uygulanmakta. Bunun sebebi...oyuncu hesap güvenliği ve karakter gelişimi ile ilgili çalışma olmasından dolayıdır. Ancak ! Chat ban sadece şu an öngörülen ve hızlıca uygulanabilen bir ceza yöntemidir. Bu ticketler cevaplandığında veritabanından silinmiyor, aksine ceza sebebine göre ''sitede de görebileceğiniz asıl ve yan çar bilgileriyle birlikte'' veritabanında sınıflandırılıp biriktirilmektedir. Bu birikimi veritabanını şişirmek için yapmamaktayız ! İyi oyunlar dileriz.

cergeg94 ELYM2 ◄GM►, Kendi yazdığın şeyi 'alıntı yaparak' mantıklı bir cevap verdiğini düşünüyorsan yanılıyorsun, burada sürekli aynı cevabı almak için konu açmadım ben. 'MANTIKLI' bir cevap almak için konuyu açtım.

@Sinstar 'a katılıyorum.

Yapılan Chat Ban Kadar Saçma Bir Uygulama Mevcut Değildir.1 Kişi Hakkında 3 Ayrı Video Çekerek Ticket Attım.Bu Kişi 2'sinde Kendi Nicki Diğerinde İse KENDİSİDE SÖYLÜYOR YAN CHAR'I.Profiline Bakıldığında da Belli Oluyor.Ve Söylenen Şu Kişiye Chat Ban Atıldı.Zaten Adamın Chat Banı Var ve Yan Üyelik İle Char Açıyor Ve Yine Ana Avrat Sövmeye Başlıyor.GM'ler Tarafından Söylenen İse Kişi Bu Durumu Alışkanlık Haline Getirirse Kişiye Ban Atılacağı Söylenir.Bence Bu Kişi Alışkanlık Haline Getirmemiş Tam Tersi KARAKTERİNE İŞLEMİŞ...
Peki Tamam Bizim Yolladığımız Videolar İle Kişiler Chat Ban Yiyor.
Peki Yönetimden Birisine KÜFÜR EDİLDİĞİ Zaman Hesap Neden Bloke Ediliyor?

Sizin ve Bizim Aramızda Yani Yönetim ile Kullanıcı Arasında Tek Fark Sizin Yetkileriniz Var Bizim İse Sadece Oyunu Oynuyabileceğimiz Sadece Üyeliklerimiz Var.

(YANLIŞ ANLAŞILMASIN) Soruyorumuz Size => Sizin Anneniz,Kız Kardeşiniz Vs. İnsan da Bizimkiler Değil Mi? Bizim Ailemize Küfür Edildiği Zaman Sineye Çekiliyorsa Sizinkilere Edildiği Zaman Oyundan Uzaklaştırılıyor....

Umarım Güzel Bir Cevap Verirsiniz....
Saygılarımla...

Moderatör tarafında düzenlendi:
cergeg94 ELYM2 ◄GM►, Kendi yazdığın şeyi 'alıntı yaparak' mantıklı bir cevap verdiğini düşünüyorsan yanılıyorsun, burada sürekli aynı cevabı almak için konu açmadım ben. 'MANTIKLI' bir cevap almak için konuyu açtım.

Chat cezası belirli kademelere göre uygulanmaktadır.Oyuncunun cezası Takım Liderinin belirlediği kademeye göre cezası verilmektedir
Oyuncu 3.İhlalini gerçekleştirdiği sonuçta Engellenecekler Listesine eklenmektedir ve her ay başı yaklaşık 100 Hesap sunucularımızdan uzaklaştırılmaktadır.
Chat cezası oyuncuların uyarılması için verilen bir cezadır ve takım arkaşımın söylediği gibi veri tabanında oluşan birikimi engellemek için yapılmaktadır.Bu uygulamayı yapmayıp direk ban atsaydık bu seferde 'Yönetim Ekibini' eleştirmeye yönelik sözlerde bulunucaktınız.
Bu yapılacak en son mantıklı cevaptır umarım anlatabilmişimdir.
Online konusunda korkumuz yok sunucularda bir(1) online oyuncu kalsa dahi aynı görevimizi yapmaya devam ederiz biz için rahat olsun.

Sunucular tarafı yapılan çalışmalar tamamen sizlerin fikirlerinizdir.Biz kendi kafamıza göre 'gelin şunu değiştirelim sıkıldık' demiyoruz.
Aksine sizin fikirlerinizi toplayıp değerlendirip uygun görünür ise aktif ediyoruz veya değiştiriyoruz.

Chat cezası belirli kademelere göre uygulanmaktadır.Oyuncunun cezası Takım Liderinin belirlediği kademeye göre cezası verilmektedir
Oyuncu 3.İhlalini gerçekleştirdiği sonuçta Engellenecekler Listesine eklenmektedir ve her ay başı yaklaşık 100 Hesap sunucularımızdan uzaklaştırılmaktadır.
Chat cezası oyuncuların uyarılması için verilen bir cezadır ve takım arkaşımın söylediği gibi veri tabanında oluşan birikimi engellemek için yapılmaktadır.Bu uygulamayı yapmayıp direk ban atsaydık bu seferde 'Yönetim Ekibini' eleştirmeye yönelik sözlerde bulunucaktınız.
Online konusunda korkumuz yok sunucularda bir(1) online oyuncu kalsa dahi aynı görevimizi yapmaya devam ederiz biz için rahat olsun.

Sunucular tarafı yapılan çalışmalar tamamen sizlerin fikirlerinizdir.Biz kendi kafamıza göre 'gelin şunu değiştirelim sıkıldık' demiyoruz.
Aksine sizin fikirlerinizi toplayıp değerlendirip uygun görünür ise aktif ediyoruz veya değiştiriyoruz.

Neden uyarmaya gerek duyuyorsunuz ? Oyun kuralları sitede yazıyor zaten, oradan kuralları okuyup ona göre hareket edilmesi gerekiyor, ama herkes küfürün ban sebebi olduğunu zaten biliyor yani daha neyi uyarılacak chat ban ile ? Ve daha önce chat ban diye bir şey yoktu, küfür edenler minimum 1 hafta sunuculardan uzaklaştırılıyordu, bu sistemin değişmesinin sebebi ney ? Anlayamıyorum yani chat ban atmak nedir, daha önce yoktu nereden çıktı bu saçma ceza sistemi. Asıl böyle saçma bir ceza sistemi uygulanırsa 'Yönetim Ekibi' eleştirilir.

Sövenlere chat ban atın diye kim söyledi de ''sizin fikirleriniz'' oldu hocam. Zira bunu söyleyen adamın dünyasını merak ediyorum sövecek ve chat ban yiyecek bunun açıklaması bu mu? Oyundaki yöneticiye en ufak alay sözü ban sebebi de milletin ailesine küfür mü chat ban sebebi? Yoksa hala panel çalışmaları mı devam etmekte?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri