bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Chat ban saçmalığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sinstar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sinstar

Level 4
TM Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
82
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 7 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
-7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Uzun zamandır hiç normal ban yiyen birisini görmedim. O kadar videolar çekip yollanıyor yapılan tek şey chat ban atılması ki şahsen ben küfür eden birisi olsam chat ban atılması bana velinimet olurdu ki chat ban yiyen şahıslara da velinimet gibi geliyordur. 20 küsur game master alındı, çoğu görevden alındı sanırım 14 tane game master var diye görünüyor, sanırım daha deneme aşamalarında olduğu için kimsenin ban atma yetkisi yok. Şahsen ben birisinin hakaret videosunu alıp attığım zaman üst yetkiliye aktarılmasını talep ediyorum ki normal ban atabilen birisi el atsın konuya, ama hala hiç ban yiyen yok. Şuan svnin hali benim gözümde, yeni açılmış oyuncu kaybetmekten korktuğu için hiç ban yiyenin olmadığı bir sv gibi. Mantıklı bir açıklama bekliyorum artık çünkü hiç bir tickette o mantıklı cevap gelmedi/gelemedi. Yani artık sadece chat ban atılacaksa ben bir daha hiç video almak ile uğraşıp zaman kaybetmeyeyim nede olsa bir işe yaramayacak. Ve bu arada sitede yan hesapların görünmesi de süs olsun diye getirildi sanırım, ben sanıyordum birisi bir hesaptan küfür edince bütün hesapları cezalandırılacak, maalesef gene yanılmışım gibi görünüyor. Eğer normal ban atılması geri gelecekse ne zaman gelecek bir bilgilendirme yapın da chat ban saçmalığından ne zaman kurtulacağımızı bilelim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

@Sinstar 'a katılıyorum.

Yapılan Chat Ban Kadar Saçma Bir Uygulama Mevcut Değildir.1 Kişi Hakkında 3 Ayrı Video Çekerek Ticket Attım.Bu Kişi 2'sinde Kendi Nicki Diğerinde İse KENDİSİDE SÖYLÜYOR YAN CHAR'I.Profiline Bakıldığında da Belli Oluyor.Ve Söylenen Şu Kişiye Chat Ban Atıldı.Zaten Adamın Chat Banı Var ve Yan Üyelik İle Char Açıyor Ve Yine Ana Avrat Sövmeye Başlıyor.GM'ler Tarafından Söylenen İse Kişi Bu Durumu Alışkanlık Haline Getirirse Kişiye Ban Atılacağı Söylenir.Bence Bu Kişi Alışkanlık Haline Getirmemiş Tam Tersi KARAKTERİNE İŞLEMİŞ...
Peki Tamam Bizim Yolladığımız Videolar İle Kişiler Chat Ban Yiyor.
Peki Yönetimden Birisine KÜFÜR EDİLDİĞİ Zaman Hesap Neden Bloke Ediliyor?

Sizin ve Bizim Aramızda Yani Yönetim ile Kullanıcı Arasında Tek Fark Sizin Yetkileriniz Var Bizim İse Sadece Oyunu Oynuyabileceğimiz Sadece Üyeliklerimiz Var.

(YANLIŞ ANLAŞILMASIN) Soruyorumuz Size => Sizin Anneniz,Kız Kardeşiniz Vs. İnsan da Bizimkiler Değil Mi? Bizim Ailemize Küfür Edildiği Zaman Sineye Çekiliyorsa Sizinkilere Edildiği Zaman Oyundan Uzaklaştırılıyor....

Umarım Güzel Bir Cevap Verirsiniz....
Saygılarımla...
Merhaba, öncelikle hassasiyetin için teşekkür ederiz. Gönderdiğiniz ticketlerdeki verilere şu an chat ban uygulanmakta. Bunun sebebi...oyuncu hesap güvenliği ve karakter gelişimi ile ilgili çalışma olmasından dolayıdır. Ancak ! Chat ban sadece şu an öngörülen ve hızlıca uygulanabilen bir ceza yöntemidir. Bu ticketler cevaplandığında veritabanından silinmiyor, aksine ceza sebebine göre ''sitede de görebileceğiniz asıl ve yan çar bilgileriyle birlikte'' veritabanında sınıflandırılıp biriktirilmektedir. Bu birikimi veritabanını şişirmek için yapmamaktayız ! İyi oyunlar dileriz.

Merhaba, öncelikle hassasiyetin için teşekkür ederiz. Gönderdiğiniz ticketlerdeki verilere şu an chat ban uygulanmakta. Bunun sebebi...oyuncu hesap güvenliği ve karakter gelişimi ile ilgili çalışma olmasından dolayıdır. Ancak ! Chat ban sadece şu an öngörülen ve hızlıca uygulanabilen bir ceza yöntemidir. Bu ticketler cevaplandığında veritabanından silinmiyor, aksine ceza sebebine göre ''sitede de görebileceğiniz asıl ve yan çar bilgileriyle birlikte'' veritabanında sınıflandırılıp biriktirilmektedir. Bu birikimi veritabanını şişirmek için yapmamaktayız ! İyi oyunlar dileriz.

'Oyuncu hesap güvenliği ve karakter gelişim ile ilgili çalışma' O kadar bakım yapılıyor aylardır bir çözüm bulamadınız mı ? Kıvılcım becerisi ile oynanacağına buna bir çözüm bulsaydınız eminim ki çok daha faydalı bir iş olurdu, çünkü ben ciddi anlamda bu saçmalıktan sıkıldım, şahıslar küfür ediyor 1-2 gün hatta bazıları 12 saat chat ban yiyor ve oynamaya devam ediyorlar, bunu fark edince şahısların düşündüğü şey şu oluyor 'ban atılmıyor artık anlaşılan chat bandan zarar gelmez, canımı sıkana küfür edeyim' diye hareket ediliyor. Dediğim gibi bu saçmalık böyle devam edecekse bir daha hiç video bildirmeyeceğim, adamların chat ban ile ödüllendirilmesi can sıkıcı bir hal aldı. Normal ban sistemine geçilsin artık.

Dun gece oyun genelinde 3 kisi uzunca birbirinin anasina bacisina baya baya bi yazdilar elimde videoda var cektim ama iclerinden bitanesi yapabilcegin en fazla chat ban attirmak yazinca atmaya ugrasmadim bile youtube yuklerken bilgisayar kasiyor cunki :) atsam 1 gun sonra gelip tekrar kufurlerini izlicez elalemin degmicek attigima yani

Bu konu uzerindede bi calisilmasi lazim diye dusunuyorum bende

Son düzenleme:
quote_icon.png
cerdeg94 Nickli Üyeden Alıntı Merhaba, öncelikle hassasiyetin için teşekkür ederiz. Gönderdiğiniz ticketlerdeki verilere şu an chat ban uygulanmakta. Bunun sebebi...oyuncu hesap güvenliği ve karakter gelişimi ile ilgili çalışma olmasından dolayıdır. Ancak ! Chat ban sadece şu an öngörülen ve hızlıca uygulanabilen bir ceza yöntemidir. Bu ticketler cevaplandığında veritabanından silinmiyor, aksine ceza sebebine göre ''sitede de görebileceğiniz asıl ve yan çar bilgileriyle birlikte'' veritabanında sınıflandırılıp biriktirilmektedir. Bu birikimi veritabanını şişirmek için yapmamaktayız ! İyi oyunlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri