Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
AloneDeat ?
Atmıyacam Bana Yakışmaz Demiştim !
Bunu İnkar Eden Sendin Ve Atmazsan Çok Karaktersizliğin İşte O Zaman Belli Olur Demiştin.
Şimdi Sözde Gerçeklerini İyi İzle.:005::005::005::005:
...0FK3...
Atmıyacam Bana Yakışmaz Demiştim !
Bunu İnkar Eden Sendin Ve Atmazsan Çok Karaktersizliğin İşte O Zaman Belli Olur Demiştin.
Şimdi Sözde Gerçeklerini İyi İzle.:005::005::005::005:
...0FK3...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
1. Cirkini tokatlamışım) Bunu herkes biliyor kimin ne mal oldugunu ? Kendinizi anlatmayın Cirkin - Robert - Kerten
2. 0FK3 bana başından beri düşmanmışbana sura nasıl dizilir. bana yardım et ben çalışıyorum diyen adammı bana düşmanmış beni arayıp BraveMan i bana sat diyen adammı
Yoksa Dwarveste iken pm atıp seninle aynı safta savaşıyorum diye pm atan adammı?
3. Bu oyunu bu kadar ciddiye almayın Herkes kendinden sorumludur. Ben kendimi biliyorum ve çevremden mutluyum rahat olun
4. Eli olan yazıyor zaten kasmayın bu kadar kendinizi
Hadi Eyvallah![]()
1-Hadi Cirkini ben tokatladım , sv basından beri (sözde) kardeş gibi gördüğün Taha'yıda ben tokatladım say.
3-Bizde seni biliyoruz mesela (Arkadaş çevrene sattıgın ıtemı hediye olarak tekrar istemek veya başka bi arkadasından item isteyip vermediğinde arayı açmak)
Hadi onu da geçtik tekrar kaynaşmak içinde onu ben yokken kardeşim yapmış demek ayrı bir kendini bilmişlik kardeş.
4-Katılıyorum eli olan herkes sallıyor
2 Yüzlülükte sınır tanımayan ve master üzerine master yapan AloneDeat. :f48: Ne yazık... Herkesi birbirine de bir yere kadar kötülersin bir gün böyle lak diye indirirler maskeni. :stupid: :stupid::l04: :l04:
Son düzenleme:
Alone Danone şimdi bakalım ne uçkağıtlıcılık ile zeytin yağı gibi yukarı cıkmaya calıscan 4 gözle beklıyorum 

Şu video'yu izledim inanın ben utandım AloneDeat için, hergün birileri için utanıyoruz yahu. Rezil yanındakı adamların arkasından atıp tutan insandan ne beklenır ki? Bari dönde biraz kendıne bak yediğin haltlar yetmıyormus gibi susmayı denemeyıp hala konuşmaya devam ediyorsun... Yaşından utan senden yaşça küçük kardeşlerimiz yapmıyor şu yaptıklarını. UTANMAZ,İKİYÜZLÜ 1.5 Haftadır senı tanıyorum tamamen senı bu 2 kelime ile anlatabilirim.. Bence kendine çeki düzen verme zamanın geldi. Yerin en dibindesin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)