Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

serverın durumu kötü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan profcuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Adamlar ban affı konusunda Oyuncu sucunu kabul ediyor mu buna bile - vermiş suçunu kabul etmese niye başvuru yapsın. Daha birçok saçmalık var anlatılmaz açtığım başvuru konusunu okumak gerek. :)

Daha mantığını kavrayamamışsın ki ?

Adam ban affına başvuru yapıyor.

Ben şu kişiye ana avrat küfür etmiştim ama haketti diyor.

Bu adam suçunu kabul etmiş mi oluyor şimdi ?

Bu adamın banını açarsak belli ki aynı şartlar oluştuğunda gene ana avrat küfüre edecek.

Bu yüzden açmıyoruz ban affında.

Sırf eleştiri yapmış olmak için yapmayın rica ediyorum.

Daha mantığını kavrayamamışsın ki ?

Adam ban affına başvuru yapıyor.

Ben şu kişiye ana avrat küfür etmiştim ama haketti diyor.

Bu adam suçunu kabul etmiş mi oluyor şimdi ?

Bu adamın banını açarsak belli ki aynı şartlar oluştuğunda gene ana avrat küfüre edecek.

Bu yüzden açmıyoruz ban affında.

Sırf eleştiri yapmış olmak için yapmayın rica ediyorum.

Başkalarına 2/3 şans tanıyanlarda sizlersiniz üstelik 2 kere sınırsız yiyerek uzaklaştırilan birinden bahsediyorum.

@admin; konumu neden kapattın daha cevap alamamıştim.
Türkay bana söyledikleri sadece lafta bana mı uyguluyor da benim car 1 eylülden sonra yedidiye açılmıyor birçok kişi 1 eylülden sonra hatta benden 1/1.5 ay sonra yiyipte açılacak carlar var.
Türkayin bana dediği olay tamamen şu 1 eylülden sonra yediğiniz için açılmıyor. Ozaman herkesi açın haksızlığa göz yummayin.
Ama bir önceki konuda belirttigim kişi neden açılıyor.

Art niyetli konulari kapatiyoz demişsin de art niyet nerdeydi konumda bunları aciklayin da bilelim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@admin; konumu neden kapattın daha cevap alamamıştim.
Türkay bana söyledikleri sadece lafta bana mı uyguluyor da benim car 1 eylülden sonra yedidiye açılmıyor birçok kişi 1 eylülden sonra hatta benden 1/1.5 ay sonra yiyipte açılacak carlar var.
Türkayin bana dediği olay tamamen şu 1 eylülden sonra yediğiniz için açılmıyor. Ozaman herkesi açın haksızlığa göz yummayin.
Ama bir önceki konuda belirttigim kişi neden açılıyor.

Art niyetli konulari kapatiyoz demişsin de art niyet nerdeydi konumda bunları aciklayin da bilelim.

Sadece bu sebep değil pek çok sebebi var açılmasının ya da açılmamasının. Diğer konuda yeterince cevap verdim. Her af başvurusu kendi içinde değerlendirilyor. O niye açıldı bu niye açılmaıd değil konu. Sonuç olarak gmlerin kanaati en önemli olanı

Diğer konuda konuları kapatıyoruz demedim, artniyetli olanlara cevap vermiyoruz dedim.

Cevap verildiği halde hala zorlamaya çalışanların konuların da kapatıyoruz

Sadece bu sebep değil pek çok sebebi var açılmasının ya da açılmamasının. Diğer konuda yeterince cevap verdim. Her af başvurusu kendi içinde değerlendirilyor. O niye açıldı bu niye açılmaıd değil konu. Sonuç olarak gmlerin kanaati en önemli olanı

Diğer konuda konuları kapatıyoruz demedim, artniyetli olanlara cevap vermiyoruz dedim.

Cevap verildiği halde hala zorlamaya çalışanların konuların da kapatıyoruz

Konu zaten onun açılıp açılmaması değil turkayin bana verdiği cevap olumlu geldi bana ve tamam dedim 1 eylülden önce yesem acilirdi dedim ama duyduğum bazi kisiler aciliyor nereye gitti bu turkayin lafı?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri