Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

serverın durumu kötü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan profcuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bence yol yakınken bırak bende bugün anladım 4 senemin boşa gittiğini bugün ban yedim yeni gmlerin egoları yüzünden çarımın şifresi felan değişmiş zaten yeni oyuncular gelceğinide sanmam piyasa uçuk ama başına gelmeden anlayamazsın kardesim

Bence yol yakınken bırak bende bugün anladım 4 senemin boşa gittiğini bugün ban yedim yeni gmlerin egoları yüzünden çarımın şifresi felan değişmiş zaten yeni oyuncular gelceğinide sanmam piyasa uçuk ama başına gelmeden anlayamazsın kardesim

Arkadaşım karışma kimsenin oyununa suç işleyip işleyip sonra ban yiyince gmlerin egosu gmlerin suçu durduk yere ban falan gibi saçmalıklarıda yazmayı bırak artık okumaktan sıkıldım çünkü.

Hali hazırda banlanmış çarı olan oyuncuların tarafsız yorum yapabileceğini sanmıyorum. Benim hesabım durmasına rağmen oyunu aktif şekilde oynamıyorum. Zamanım olsaydı aktif oynardım. 6 sene ayakta kalmış bir oyundan bahsediyoruz. Oyuncu değişimleri doğal olarak olacak. Uzun zamandır oynayan oyuncuların oyunu bırakması gayet doğal. Sıra yeni oyuncularda. Yeni oyuncuların eski oyuncu seviyesine çıkması da zaman alacak.

Bende girmiyordum geçen girdim hiç gormedigim isimler vardı eski oyuncularda donse server iyi olur hayırlısı inşallah ☺

Adamlar ban affı konusunda Oyuncu sucunu kabul ediyor mu buna bile - vermiş suçunu kabul etmese niye başvuru yapsın. Daha birçok saçmalık var anlatılmaz açtığım başvuru konusunu okumak gerek. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri