Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

serverın durumu kötü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan profcuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

profcuk

Level 1
Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 4 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
27
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

oyuna başladığım yaklaşık 1 ay oldu.oyuncu çok az ama gm ler gözle görülür artış olduğnu söylüyolar(hiç sanmıyorum)
pazar kuruyorum itemlere pm atıp teklif bile vermiyolar.yol yakınken bıraksam mı acaba yada düzelirmi

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Adamlar ban affı konusunda Oyuncu sucunu kabul ediyor mu buna bile - vermiş suçunu kabul etmese niye başvuru yapsın. Daha birçok saçmalık var anlatılmaz açtığım başvuru konusunu okumak gerek. :)

Daha mantığını kavrayamamışsın ki ?

Adam ban affına başvuru yapıyor.

Ben şu kişiye ana avrat küfür etmiştim ama haketti diyor.

Bu adam suçunu kabul etmiş mi oluyor şimdi ?

Bu adamın banını açarsak belli ki aynı şartlar oluştuğunda gene ana avrat küfüre edecek.

Bu yüzden açmıyoruz ban affında.

Sırf eleştiri yapmış olmak için yapmayın rica ediyorum.
Çok sacma konu olmus açıkçası oyunu bırakma gibi bi düşüncen varsa millete sorma gereği niye duydun?
online gelecek yada gelmeyecek bunları bilemez kimse oyunda bazı çalışmalar oluyor userlerin gelmesi ile ilgili umuyorum iyi sonuçlar doğurur bu çalışmalar. iyi günler.
ister oyna ister oynama oyun yine devam edecek 2010 beri burdayız oyuncular azaltıda yükseldi de

Çok sacma konu olmus açıkçası oyunu bırakma gibi bi düşüncen varsa millete sorma gereği niye duydun?
online gelecek yada gelmeyecek bunları bilemez kimse oyunda bazı çalışmalar oluyor userlerin gelmesi ile ilgili umuyorum iyi sonuçlar doğurur bu çalışmalar. iyi günler.

5-6 ay önce yeni oyuncu gelmiyor, eskiler oynuyor diyorduk. Şimdi eski oyuncu kalmadı, yeni oyuncular bir şeyler yapmaya çalışıyor. İtemler aşırı pahalı ancak dönüşümler ve yükselen efsun oranı ile yavaş yavaş oturur. 2-3 aydır oyuna girmiyorum. Eğer ortam düzelirse çar falan hazır zaten. Oyunu oynamaya devam ederiz.

5-6 ay önce yeni oyuncu gelmiyor, eskiler oynuyor diyorduk. Şimdi eski oyuncu kalmadı, yeni oyuncular bir şeyler yapmaya çalışıyor. İtemler aşırı pahalı ancak dönüşümler ve yükselen efsun oranı ile yavaş yavaş oturur. 2-3 aydır oyuna girmiyorum. Eğer ortam düzelirse çar falan hazır zaten. Oyunu oynamaya devam ederiz.

Yapılan en doğru yorum katılıyorum.
Diğer yorumlar oynayan oynasin oynamayan baksın işine misali.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri