kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Servere başlıyıcam ama ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemefe09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu Oyunu oynamaya deymez kardesim. Adminler ooyunda hata oldugu halde duzeltmiyor bir suru milletin itemi kayıp ve halada devam ediyor kaybolmaya kac gundur destekten cevap bekliyorum ne cevap veren var neden ilgilenen baskka sv bul bence.

Yani anlıycagın adminler paralarının pesınde baska derde felan baktıkları yok.

2 3 tane charım var silinmis msn adresine sifre geliyor deniyorum hesap ismi veya sifre yanlıs charların pesine dusersem yıllarım gider onun icin yeni bir mt2 bulup oynamak daha iyidir. İsteyen adminler sinirlenip ofkelene bilir madem bi sw yapıyosunuz birazda milleti düsünün

Oyunda ki gm ekibi para almıyor diye biliyorum boş konuşma istersen.

Görkem kardesim ben SamaND ben sonuna kadar bu işin peşinden gidicem çünkü sonuna kadar haklıyım birşey yapsaydım bırakıp giderdim başka sv ye başına gelmeyen bilmez ağzımdan tek bir argo kelime bile çıkmadı. bende çarım silinmeden herkese öyle derdim.

Beta sunucusundaki SnopLion karakteri size ait görünüyor.

Beta sunucusunda oyuncularımızın yeni düzenlemeleri test etmeleri amacıyla verilen Gamemaster yetkilerini oyuncularla dalga geçmek için kullandığınız için cezalandırıldınız. Bu konuda sizi oyun içerisinden de uyardım ama dikkate almadınız.

Beta sunucusundaki SnopLion karakteri size ait görünüyor.

Beta sunucusunda oyuncularımızın yeni düzenlemeleri test etmeleri amacıyla verilen Gamemaster yetkilerini oyuncularla dalga geçmek için kullandığınız için cezalandırıldınız. Bu konuda sizi oyun içerisinden de uyardım ama dikkate almadınız.

ben uyarılmadım

ben uyarılmadım

Rezadeira ve şahsım tarafından uyarıldınız. Biz size yapmayın, etmeyin dedik. Ayrıca bana 15 kişi bu oyunu bırakırız diye bi cümle de kullandınız, bizim bu tür laflara karnımız tok. Bak ban yemişsin, şimdi hakkını arama yerine o sözde 15 kişi bırakırız dediğin kisilere yaz bakalım birisi bırakacak mı.

Burada kalkmış birde uyarılmadım diyorsun, ben sana süs olsun diye chatban atmadım. Ayrıca resmen dalga geçip saniye başı leveli mi 1, 103, 0 derece mi zalim yapıp durdun.

O günü sırf senin yüzünden 15 kez skilleri mi tekrar P'lemek zorunda kaldım. Ayrıca bunu tek bana değil yanim da duran herkese yaptın.

Yangına, körükle koşarsan olacağı budur.

Son düzenleme:
Adminler yalancıdır hırsızdır emek buyuk emek hırsızlarıdır hesap banlanmasına kosa kosa cevap veriyorlar.

İtemler kayıp diyoruz ilgilenmiyorsunuz.

@iLLaGaLL;

sendemi yaver cıktın admınler para almıyormus babanın hayrınamı duruyorlar serverin basında bak tüm gm ler cevap veriyor sacma konulara itemleri kaybolanlar ne olcak adminler biraz da bizi düsünün. Küfür ettigimiz zaman 1 sn bile durmassınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri