Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
O zaman söyleyin sebebini ban atmıssınız geçmişsiniz bizde bilelim neden ban yediğimi ortada 4 yıllık emek var yatırdığım paralar var ?
Kardeşim herkesin neden yediği ortada belli kendinizi sütten çıkmış akkaşık görmeyin her şeyi yapıp yapıpta sonra sebepsiz ban atıyorlar diye laf çıkarma oynamacaksan oynama oynayanların oynayacakların oyununa karışma
O zaman söyleyin sebebini ban atmıssınız geçmişsiniz bizde bilelim neden ban yediğimi ortada 4 yıllık emek var yatırdığım paralar var ?
Kardeşim herkesin neden yediği ortada belli kendinizi sütten çıkmış akkaşık görmeyin her şeyi yapıp yapıpta sonra sebepsiz ban atıyorlar diye laf çıkarma oynamacaksan oynama oynayanların oynayacakların oyununa karışma
Bu oyunda bende banlandım ben feryat ediyomuyum banlandım diye vardır ki bi hatam banlanmışım.
Cezam neyse çekerim.
6.5 senelik emeğimin peşine düşebilirim ama ceza süresi bitince illaki çarlar açılcak boşa buralara konu açıpta gerginlik yaratmanın lüzumu yok.
Son düzenleme:
Aynen öyle Çağatay.Bu oyunda bende banlandım ben feryat ediyomuyum banlandım diye vardır ki bi hatam banlanmışım.
Cezam neyse çekerim.
6.5 senelik emeğimin peşine düşebilirim ama ceza süresi bitince illaki çarlar açılcak boşa buralara konu açıpta gerginlik yaratmanın lüzumu yok.
Bu Oyunu oynamaya deymez kardesim. Adminler ooyunda hata oldugu halde duzeltmiyor bir suru milletin itemi kayıp ve halada devam ediyor kaybolmaya kac gundur destekten cevap bekliyorum ne cevap veren var neden ilgilenen baskka sv bul bence.
Yani anlıycagın adminler paralarının pesınde baska derde felan baktıkları yok.
2 3 tane charım var silinmis msn adresine sifre geliyor deniyorum hesap ismi veya sifre yanlıs charların pesine dusersem yıllarım gider onun icin yeni bir mt2 bulup oynamak daha iyidir. İsteyen adminler sinirlenip ofkelene bilir madem bi sw yapıyosunuz birazda milleti düsünün
Yani anlıycagın adminler paralarının pesınde baska derde felan baktıkları yok.
2 3 tane charım var silinmis msn adresine sifre geliyor deniyorum hesap ismi veya sifre yanlıs charların pesine dusersem yıllarım gider onun icin yeni bir mt2 bulup oynamak daha iyidir. İsteyen adminler sinirlenip ofkelene bilir madem bi sw yapıyosunuz birazda milleti düsünün
Görkem kardesim ben SamaND ben sonuna kadar bu işin peşinden gidicem çünkü sonuna kadar haklıyım birşey yapsaydım bırakıp giderdim başka sv ye başına gelmeyen bilmez ağzımdan tek bir argo kelime bile çıkmadı. bende çarım silinmeden herkese öyle derdim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)