- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet sorum konu başlığında ki gibi "Nasıl sosyal ve mutlu olunur?"
yorumları alalım.

yorumları alalım.

- Konular
- 173
- Reaksiyon Skoru
- 287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
Ben ikisinide başaramadım ne yazıkki .s
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Mutlu olmak sana bağlı tamamen. Hayatta her imkana sahip olup gram mutlu olmayan insanlar var ve emin ol bunların sayısı çok fazla. Elindeki en ufak şeye şükredip mutlu olman senin elinde. Bu gün Suriye'ye bakarsan binlerce çocuk aç binlerce insan ölüyor. Türkiye gibi bir yerde olman dahi mutluluk sebeplerinden en büyüğü değil mi? Hepsini geçtim eğer Müslüman isen bu bile n büyük mutluluk kaynağı. Bu gün yabancı bir ülkede doğup orada yetişebilirdin. Ama sen burada doğdun. (Eğer müslümansan bu sözlerim...)
Sosyallik konusuna gelince herkes sosyalliği karı kız ile gezmek zannediyor sanırım. Sosyal olmak istiyorsan arkadaşlarınla halısaha maçına gidebilirsin. Aileni alıp sinemaya gidebilirsin ki onların 1 tebessümü seni mutluluğa boğar. Çeşitli spor faaliyetlerine yönelebilirsin bu en ideali. Kendini bir alanda geliştirebilirsin. Hayatta bir çok fırsat varken bunları mutluluğa dönüştürmek tamamen senin elinde. Diyorsan etrafımda çok mutsuzluk yaratacak olaylar oluyor, buna o olayları çözerek başla...
Sosyallik konusuna gelince herkes sosyalliği karı kız ile gezmek zannediyor sanırım. Sosyal olmak istiyorsan arkadaşlarınla halısaha maçına gidebilirsin. Aileni alıp sinemaya gidebilirsin ki onların 1 tebessümü seni mutluluğa boğar. Çeşitli spor faaliyetlerine yönelebilirsin bu en ideali. Kendini bir alanda geliştirebilirsin. Hayatta bir çok fırsat varken bunları mutluluğa dönüştürmek tamamen senin elinde. Diyorsan etrafımda çok mutsuzluk yaratacak olaylar oluyor, buna o olayları çözerek başla...
- Konular
- 0
- Online süresi
- 15h 24m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 91
- DevLira
- 0
kisiden kisiye değisir deger verdiğin sey neyse onu elde etmek benceEvet sorum konu başlığında ki gibi "Nasıl sosyal ve mutlu olunur?"
yorumları alalım.![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)