[LUA] İtem Kilitleme Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mogart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Forum tek bir bölüm ve o bölümde bulunan editörlerle yönetilmiyor.

TurkMMO.com | Yönetim Kadrosu

Ben genelleme konuştum sadece moderatörde yok onların içinde yani gereksiz şeyleri sabite alıyorsunuz forumun kalitesini düşürüyorsunuz. Bilmediğiniz işlere girmeyin ozaman metin2 development kısmını kapatın. Daha yorum atmıyacağım gereksiz tartışmaya giremem sizlerle.

Kardeşim söylediğin şeyde sonuna kadar haklısın fakat ben bu bahsettiğin şeyi konumda açıkladım zaten. Okuma yazman yoksa veyahut konuyu adam gibi okumadıysan benim sana diyecek bir şeyim yok. Konumda da yazdığım gibi bu konu sadece Quest kısmıdır. Sistemin çalışması için source'den gerekli yerlerin eklenmesi gerekiyordur. Lütfen boş yorum yapmayın.

Kardeşim bu sistem zaten sorunsuz değil. KONUDA DA YAZDIĞIM GİBİ SOURCE KISMI OLMADAN ÇALIŞMAZ. Lütfen konuyu okumadan boş yorum yapmayın. Ben sadece item kilitleme sistemini kullanan kişiler için yayınladım bu Questi. Ayriyeten bu sistemin source kodları ve questi zaten yayınlandı. O bahsettiğiniz adamların 75 TL'den satmaları onların sorunu.

teşekkürler bir ara deniyeceğim kodları indirdim baktım o hatanın meydana gelecegini farkettim o yuzden uyarmak istemistim emegin icin tesekkürler

Uyarın için teşekkür ederim

Paylaşım için teşekkürler,

harfleri düzelt istersen

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)