bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Para bugu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emretosun09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Okadar salak değiliz heralde bu bilgisayarın ipsi ve modem üzerinden bağlamıyorum tertemiz bir laptop ile bağlanıyorum vazgeçtim artık ben :) 200 kristalden kristali versen elbet yakalarsın para kasmaya devam zaten anlarsınız t ler çoğalınca oyunun dengesi bozulacak

Okadar salak değiliz heralde bu bilgisayarın ipsi ve modem üzerinden bağlamıyorum tertemiz bir laptop ile bağlanıyorum vazgeçtim artık ben :) 200 kristalden kristali versen elbet yakalarsın para kasmaya devam zaten anlarsınız t ler çoğalınca oyunun dengesi bozulacak

Sheal karakterin banlandıktan sonra giriş yapmış olduğun Cheal karakterinin bilgilerine göre Seçil Asar diye birisi görünüyor.

O da muhtemelen ablan. Senin adın soyadın da Osman Asar sistemde göründüğü kadarıyla. Kayıtlı E-Posta Adresi: osmanasar_1997@hotmail.com son giriş: 2016-01-28 00:12:44

Oyuna giriş yapmış olduğun tüm ip adresleri aydında görünüyor. Hesap isimlerinin sonundaki 09 larda aydının il plakasını temsil ediyor yani aydında oturuyorsun.

Forumdaki mesajlarına baktığımda hırsızlık sebebiyle banlanmışsın. Aynı zamanda telefon numaran bende kayıtlı ve whatsapp dan sık sık banlandığın ile ilgili bana mesaj göndermişsin. Osman Asar ablanın facebook profili ve senin facebook profilin email adresin ile çıkıyor zaten.

Diğer hesaplarını bulmam + evini aramam 10 dakika bile sürmez bu küçük yaşında uğrasıcak başka seyler bul kendine.

Sheal karakterin banlandıktan sonra giriş yapmış olduğun Cheal karakterinin bilgilerine göre Seçil Asar diye birisi görünüyor.

O da muhtemelen ablan. Senin adın soyadın da Osman Asar sistemde göründüğü kadarıyla. Kayıtlı E-Posta Adresi: osmanasar_1997@hotmail.com son giriş: 2016-01-28 00:12:44

Oyuna giriş yapmış olduğun tüm ip adresleri aydında görünüyor. Hesap isimlerinin sonundaki 09 larda aydının il plakasını temsil ediyor yani aydında oturuyorsun.

Forumdaki mesajlarına baktığımda hırsızlık sebebiyle banlanmışsın. Aynı zamanda telefon numaran bende kayıtlı ve whatsapp dan sık sık banlandığın ile ilgili bana mesaj göndermişsin. Osman Asar ablanın facebook profili ve senin facebook profilin email adresin ile çıkıyor zaten.

Diğer hesaplarını bulmam + evini aramam 10 dakika bile sürmez bu küçük yaşında uğrasıcak başka seyler bul kendine.

Türkay Holmes

oyunda para bugu bulunmaktadır her seferinde 40m geliyor video çekip desteğe atıcam fakat ödül verilmicekse atmanın lüzümü yok bu bilgisayardan oynamıyorum ip adresinden çarlarıma ulaşamazsınız başka ip adresleri ile oyuna giriş yapıyorum söyliyim yani 40m lik bi açık var gönlünüzden bi 200 kristal koparsa açığı söylerim

örumcekde her odadan gelen 50 m denmı bahsedıyon gardas ?

madem oyle para bugu var nıye anlatıyon burda admınlerden t ıstıyon bug ile t kas krıstal al :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri