shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Para bugu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emretosun09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

senin o bug dediğin yakalanınca ortaya çıkıcak zaten tutupta sen bi bug yakaladın diye sana kimse 200 kristal ödül vermek zorunda değil.

Şöylede bişi var serverde 1 kelime çabuk yayılır öğrenmesi zor değil öğreniriz biz bildiririz. Sana gerek kalmadan.

Kaç kişi foruma bug biliyorum ödül istiyorum yoksa söylemem diye konu açtı ? sen hariç?

Son düzenleme:
Kimsenin bildiğini düşünmüyorum herneyse ödül yoksa herkes dalgasına baksın :)

Eğer bug bulduysanız hiç durmadan sistemine başvurun eğer oyun açığı kullandığınız tespit edilirse tüm hesaplarınız süresiz kapatılabilir , kimsenin size ödül verme gibi bir lüksü yok malesef açığı bildirirseniz bu sizin yararınıza olur.

Foruma girerken bile gizleyemediğin ya da değiştiremediğin ip adresini oyuna girerken nasıl değiştiriyorsun çok merak ettim :) Açık olduğunu ve bu açığı kullanacağını bunun sonucunda ise sana ait olan hiçbir hesabının bulunamayacağı gibi bir varsayımda bulunmuşsun :) Bu mesajları yazarken foruma giriş çıkış yaptığın ip adresin ile oyuna giriş yaptığın ip adresi ile oyunda giriş yaptığın tüm hesapların bulunabildiğini bilmiyordun galiba :) Kendinden çok emin ve kesinlik içeren cümleler kurmuşsun, eğer oyun açığını bulup kendi çıkarın için kullandıysan hesapların kapatılıp "200 kristal yerine hesap kapatma geçti gönlümüzden" gibi bir cümle ile karşılaşırsan burada yazdığın mesajlar için pişman olabilirsin :)

Son düzenleme:
Farklı modem ve farklı bilgisayar ile giriş yapıyorum tabiki :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri