- Konular
- 37
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 78
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 578
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
senin o bug dediğin yakalanınca ortaya çıkıcak zaten tutupta sen bi bug yakaladın diye sana kimse 200 kristal ödül vermek zorunda değil.
Şöylede bişi var serverde 1 kelime çabuk yayılır öğrenmesi zor değil öğreniriz biz bildiririz. Sana gerek kalmadan.
Kaç kişi foruma bug biliyorum ödül istiyorum yoksa söylemem diye konu açtı ? sen hariç?
Şöylede bişi var serverde 1 kelime çabuk yayılır öğrenmesi zor değil öğreniriz biz bildiririz. Sana gerek kalmadan.
Kaç kişi foruma bug biliyorum ödül istiyorum yoksa söylemem diye konu açtı ? sen hariç?
Son düzenleme:
- Konular
- 61
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kimsenin bildiğini düşünmüyorum herneyse ödül yoksa herkes dalgasına baksın 

- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,315
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,939
- DevLira
- 234
Eğer bug bulduysanız hiç durmadan
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sistemine başvurun eğer oyun açığı kullandığınız tespit edilirse tüm hesaplarınız süresiz kapatılabilir , kimsenin size ödül verme gibi bir lüksü yok malesef açığı bildirirseniz bu sizin yararınıza olur.- Katılım
- 17 Ağu 2014
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
Foruma girerken bile gizleyemediğin ya da değiştiremediğin ip adresini oyuna girerken nasıl değiştiriyorsun çok merak ettim
Açık olduğunu ve bu açığı kullanacağını bunun sonucunda ise sana ait olan hiçbir hesabının bulunamayacağı gibi bir varsayımda bulunmuşsun
Bu mesajları yazarken foruma giriş çıkış yaptığın ip adresin ile oyuna giriş yaptığın ip adresi ile oyunda giriş yaptığın tüm hesapların bulunabildiğini bilmiyordun galiba
Kendinden çok emin ve kesinlik içeren cümleler kurmuşsun, eğer oyun açığını bulup kendi çıkarın için kullandıysan hesapların kapatılıp "200 kristal yerine hesap kapatma geçti gönlümüzden" gibi bir cümle ile karşılaşırsan burada yazdığın mesajlar için pişman olabilirsin 
Açık olduğunu ve bu açığı kullanacağını bunun sonucunda ise sana ait olan hiçbir hesabının bulunamayacağı gibi bir varsayımda bulunmuşsun
Bu mesajları yazarken foruma giriş çıkış yaptığın ip adresin ile oyuna giriş yaptığın ip adresi ile oyunda giriş yaptığın tüm hesapların bulunabildiğini bilmiyordun galiba
Kendinden çok emin ve kesinlik içeren cümleler kurmuşsun, eğer oyun açığını bulup kendi çıkarın için kullandıysan hesapların kapatılıp "200 kristal yerine hesap kapatma geçti gönlümüzden" gibi bir cümle ile karşılaşırsan burada yazdığın mesajlar için pişman olabilirsin 
Son düzenleme: