bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Para bugu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emretosun09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

emretosun09

Level 3
TM Üye
Konular
61
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oyunda para bugu bulunmaktadır her seferinde 40m geliyor video çekip desteğe atıcam fakat ödül verilmicekse atmanın lüzümü yok bu bilgisayardan oynamıyorum ip adresinden çarlarıma ulaşamazsınız başka ip adresleri ile oyuna giriş yapıyorum söyliyim yani 40m lik bi açık var gönlünüzden bi 200 kristal koparsa açığı söylerim

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Okadar salak değiliz heralde bu bilgisayarın ipsi ve modem üzerinden bağlamıyorum tertemiz bir laptop ile bağlanıyorum vazgeçtim artık ben :) 200 kristalden kristali versen elbet yakalarsın para kasmaya devam zaten anlarsınız t ler çoğalınca oyunun dengesi bozulacak

Sheal karakterin banlandıktan sonra giriş yapmış olduğun Cheal karakterinin bilgilerine göre Seçil Asar diye birisi görünüyor.

O da muhtemelen ablan. Senin adın soyadın da Osman Asar sistemde göründüğü kadarıyla. Kayıtlı E-Posta Adresi: osmanasar_1997@hotmail.com son giriş: 2016-01-28 00:12:44

Oyuna giriş yapmış olduğun tüm ip adresleri aydında görünüyor. Hesap isimlerinin sonundaki 09 larda aydının il plakasını temsil ediyor yani aydında oturuyorsun.

Forumdaki mesajlarına baktığımda hırsızlık sebebiyle banlanmışsın. Aynı zamanda telefon numaran bende kayıtlı ve whatsapp dan sık sık banlandığın ile ilgili bana mesaj göndermişsin. Osman Asar ablanın facebook profili ve senin facebook profilin email adresin ile çıkıyor zaten.

Diğer hesaplarını bulmam + evini aramam 10 dakika bile sürmez bu küçük yaşında uğrasıcak başka seyler bul kendine.
Siber suçlara şikayet edersem çok iyi yayı görür arkadaş kişisel bilgilerin paylaşılması yasak

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

İlgili Madde: 244
Madde Başlığı: Sistemi engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme

MADDE 244. - (1) Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Bir bilişim sistemindeki verileri bozan, yok eden, değiştiren veya erişilmez kılan, sisteme veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) Bu fiillerin bir banka veya kredi kurumuna ya da bir kamu kurum veya kuruluşuna ait bilişim sistemi üzerinde işlenmesi halinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır.
(4) Yukarıdaki fıkralarda tanımlanan fiillerin işlenmesi suretiyle kişinin kendisinin veya başkasının yararına haksız bir çıkar sağlamasının başka bir suç oluşturmaması hâlinde, iki yıldan altı yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.
Banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması

Aynı zamanda oyun kurallarında yazılı olan Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Oyunumuza kayıt olmuş tüm oyuncularımız aşağıda yazılan kuralları kabul etmiş sayılır, Kurallarda değişiklik yapılabilir veya yeni kurallar eklenebilir. Oyunumuzu oynayan tüm oyuncularımız bu yazılı kuralları takip etmekle yükümlüdür. Aşağıda yazılı olan kurallara ek olarak TÜRK CEZA KANUNU'nun tüm maddeleri kurallarımıza dahildir.
Oyun açığı bulduğunuzu iddia ediyorsunuz da amacınız bize yardım etmek değil de, 200 kristal kapmak gibi gözüküyor. Bu nedenle arkadaşlar size bu tür cevaplar vermiş anlayabiliyorum.
Sheal karakterin banlandıktan sonra giriş yapmış olduğun Cheal karakterinin bilgilerine göre Seçil Asar diye birisi görünüyor.

O da muhtemelen ablan. Senin adın soyadın da Osman Asar sistemde göründüğü kadarıyla. Kayıtlı E-Posta Adresi: osmanasar_1997@hotmail.com son giriş: 2016-01-28 00:12:44

Oyuna giriş yapmış olduğun tüm ip adresleri aydında görünüyor. Hesap isimlerinin sonundaki 09 larda aydının il plakasını temsil ediyor yani aydında oturuyorsun.

Forumdaki mesajlarına baktığımda hırsızlık sebebiyle banlanmışsın. Aynı zamanda telefon numaran bende kayıtlı ve whatsapp dan sık sık banlandığın ile ilgili bana mesaj göndermişsin. Osman Asar ablanın facebook profili ve senin facebook profilin email adresin ile çıkıyor zaten.

Diğer hesaplarını bulmam + evini aramam 10 dakika bile sürmez bu küçük yaşında uğrasıcak başka seyler bul kendine.

Türkay Holmes
Kardeşim bugu bulduysan git 200 kristal ederinde t yap milletten isteme bide yüzsüz yüzsüz foruma yazma şunu.

Her halükarda hangi çarların senin olduğu bulunur

sen hala bu işlerlemi uğraşıyorsun sheal

Uğaşıyoruz oyunun açığını bulmuşuz ben sadece ödül istedim tabiki değerlendiricem açığı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri