ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Para bugu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emretosun09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tabi sen yaptıklarını başka çara aktarınca görünmüyo sanıyosun ticaretini,yere attığın itemi vs hiçbişey görünmüyo sanıyosun.

Misal veriyorum yaptın bugu yaptığın çar haricinde başka çara aktarırsan belli oluyo zaten ha yapmışsın banlanmışsın ha yapıp başka çarına aktarmışsın belli oluyo :)

Anlayamadığım tek bi nokta var ödül yoksa açık söylemem demişsin, çarım bulunmaz diye ahkam kesmişsin, şimdi bu adamlar sana 200 kristali verecek olsa e pin vs her türlü hesabını öğrenecekler! biraz düşün çok değil biraz..

Son düzenleme:
Ozaman para depolamaya devam ederiz paraları piyasaya sürdüğümde piyasa alt üst olucak eminim :) 1 satte 14 t yaptım

Oyunda para bugu bulunmaktadır her seferinde 40m geliyor video çekip desteğe atıcam fakat ödül verilmicekse atmanın lüzümü yok bu bilgisayardan oynamıyorum ip adresinden çarlarıma ulaşamazsınız başka ip adresleri ile oyuna giriş yapıyorum söyliyim yani 40m lik bi açık var gönlünüzden bi 200 kristal koparsa açığı söylerim

Forumdaki eski mesajlarına bakıldığında zaten kim olduğun görünüyor niye böyle bir kafa yaşadın ki?

Bug videosunu gönder de bakalım.

ulan böyle işlerle uğraşacağına örümcekte saatte 10 t den kassan hem ban yemezsin hem para kazanırsın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri