romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Efsun Oranı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkan553
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kardeşim bu oyun sana göre değil bence git wslik server oyna Efsun oranları iyi yani emek ver efsun at biraz.

Dönüşümler açıldığından beri partiye efsun atıyorum daha en iyi gördüğüm: 10 yarı + 1 atak onunda oranı 10 başka işe yarar hiçbir efsun yok.

Efsun oranları +%3 daha arttırılmalı.

@Shorty, @admin,

+ Olarak pidge serverinde şöyle bi durum var yaklaşık yarım saattir balık tutuyordum zelkova dalı için, fakat 1 tane bile takılmadı sürekli balık ve saç boyaları takılıyor şuan oyunda tanesi 1T den satılıyor zaten dönüşüm yapana kadar neredeyse bi beta kadar yada geçiyor maliyeti bu konuda da bi değişiklikler yapılmalı.

@Shorty, @admin,

@Shorty, @admin,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konuyu sürekli güncellemen bir işe yaramaz. Istediğin efsun 3-5 güne gelirse oyunun ne anlamı kalır. Efsun oranları böyle iyi.

Konuyu sürekli güncellemen bir işe yaramaz. Istediğin efsun 3-5 güne gelirse oyunun ne anlamı kalır. Efsun oranları böyle iyi.

3-5 gün olsa iyi gerçekten söylüyorum bu dönüşüm sürecinde elle tutulur bir item yapamıyacağım gibi geliyor bi +%3 daha iyi olacağından yanayım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri