romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Efsun Oranı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkan553
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dün oranlar arttırıldıktan sonra geceye kadar efsun attık fakat en iyi gördüğüm 15 15 10 efsunuydu.

+%3 arttırma daha olabilir

@Shorty,

Oranlar artırılmıs dıyorlarda bence yanlıs bılgı efsun oranı eskısi gibi oranlar çok düşük kımsede item yok iyi forumlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben ce oyundaki çalış an efsun botu kulana hesap ları sonuç'dan uzaklaştırdık dan snr ve oyunda çalışsan efsun botu fix ' ledikden snr +3 vermesi matıklı olur
Neden oyundaki galatasaray nickli arkadaş gibi konuşuyorsun yoksa o senin hesabın mı?

Neden oyundaki galatasaray nickli arkadaş gibi konuşuyorsun yoksa o senin hesabın mı?

1 - benim hesap larim belli EnemyOne Larsson DemoLeOdeR

2- galatasaray li deglim fenerbahce liyim

3- neden ustune alindin takim lider lerine esksik nick mi verdim

3-5 gün olsa iyi gerçekten söylüyorum bu dönüşüm sürecinde elle tutulur bir item yapamıyacağım gibi geliyor bi +%3 daha iyi olacağından yanayım

Dönüşüm dönemi diye birşey yok, dönüşümler süresiz olarak aktif edildi. Yani kendinize sıkıntı edip, efsun gelmiyor diye strese girmenize gerek yok. Biraz zaman ve biraz şansla istediğiniz efsunu tutturacağınızdan eminim. Efsun oranlarının +3 daha artırılması konusuna gelirsek, böyle birşey yapılabilir, eğer olur da artırılırsa duyurusu sayın @Shorty; tarafından yapılır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri