- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Dönüşüm dönemi diye birşey yok, dönüşümler süresiz olarak aktif edildi. Yani kendinize sıkıntı edip, efsun gelmiyor diye strese girmenize gerek yok. Biraz zaman ve biraz şansla istediğiniz efsunu tutturacağınızdan eminim. Efsun oranlarının +3 daha artırılması konusuna gelirsek, böyle birşey yapılabilir, eğer olur da artırılırsa duyurusu sayın @Shorty; tarafından yapılır.
Haklı

- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1 - Bana atar yapmayı bi bırak.
2 - Mizahtan anlamayıp benimle cahil cahil konuşma.
2 - Mizahtan anlamayıp benimle cahil cahil konuşma.
- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1 - atar yaptım filan yok 2 - sen de haklısın Coluk cocuk la mutap olmadıgım için forum ve oyundaki nicklerim Bilmez Bilseydedin zaten SEN YOKSA GALATASARAY LI COCUKMU sun demezdi 3 - furkan553 konu açmış Arkadasın konusun kirletme .1 - Bana atar yapmayı bi bırak.2 - Mizahtan anlamayıp benimle cahil cahil konuşma.
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Çoluk çocuk mu? Ben beyin yaşımdan 10 yaş küçüğüm neyin kafasındasın sen bebiş? İnternet ortamında hepinizde bi atar reelde bunların hepsi benim gözüme batar dert etme1 - atar yaptım filan yok 2 - sen de haklısın Coluk cocuk la mutap olmadıgım için forum ve oyundaki nicklerim Bilmez Bilseydedin zaten SEN YOKSA GALATASARAY LI COCUKMU sun demezdi 3 - furkan553 konu açmış Arkadasın konusun kirletme .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)