S 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Efsun Oranı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkan553
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Şu an oyunun gidişhatı güzel efsun oranları olması gerektiği gibi her efsun tutsaydı o kadar itemin değeri olmazdı.

Zelkova konusuda : Silahlar kolay yapılırsa herkeste 105 silahı olurdu eğlencesi kalmazdı.

çaça hakli.

Bence şu an her şey gayet güzel durumda Yosunlarin fiyatları düşerse betaların da fiyatları düşecek ne bekliyorsunuz ki 10t harcamadan itemi 200t ye satmayı mı ?

10t mi? Güldürme beni oyunda zelkova dali suan tane 1t kusur bisey gidiyor, ve partiden baslayalim bak efsunu geciyorum zaten : parti,sek,mek,etp,gunes toplam 80 zelkova buda minimum 80t..
Yani bir betanin 4 te 2 si bu sadece donusum malzemesi icin yuksek rakam
Simdi neden sadece zelkovalar sıkınti? Zor elde ediliyor gercekten zor yarim saatte 1 yada hic gelmiyor balik esnasinda 2 3 tane falan geliyor.

Bunlarida goz onunde bulundurarak beta basmak yerine hazir almak daha mantikli geliyor ama tabi cift yari yapmamizida engelliyor

10T demek ha :D 10t harcayarak olsaydi buraya yazilmazdi zaten.

ben ce oyundaki çalış an efsun botu kulana hesap ları sonuç'dan uzaklaştırdık dan snr ve oyunda çalışsan efsun botu fix ' ledikden snr +3 vermesi matıklı olur

Son düzenleme:
Merhaba @furkan553;

Dün oyun hesabımla denediğim kadarıyla zırha gelen efsunlar güzel. Silah için deneme fırsatım olmadı ama biraz şans ile birlikte çok güzel efsunlar yakalayacağınızdan eminim. Ben yine de bu konuyu yönetim ekibine iletiyorum. Öneri için teşekkür ederiz.

@Shorty, @admin,

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri