bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hesap Banlanması.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JuweL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Siz burada kalkıp kafanıza göre "illa küfür mü edeyim" başlıklı bir konu açıp, yetkililere hakaretler savuramazsınız. Siz kendi mezarınızı, kendiniz kazmış oldunuz. O konuyu bildiren de benim ve onca hakaretten sonra açılacağını da sanmıyorum. Size sabırlı olun dedik, olsaydınız herşey rayına otururdu. Şunu belirtmek isterim ki yakında bakim yapılacak, nesne kayıbı yaşadığını iddia eden kişilerin hesapları incelenecek ve bunun doğrultusunda geri iade yapılacak. Burası tanınmış ve saygın bir firmanın forumu burada ağzınıza gelen herşeyi söyleyemezsiniz.

Bu bakım ne zaman yapılcak bilmiyorum Keith'de oynuyorum 150 Kristal Kaybım var bunun cezasını biz mi çekmeliyiz ?

Bu bakım ne zaman yapılcak bilmiyorum Keith'de oynuyorum 150 Kristal Kaybım var bunun cezasını biz mi çekmeliyiz ?

Bilgim yok kardeşim doğrusu bana cevap bile vermediler sen cevap alabilirsen ne mutlu sana

sabırlı olun dedik diyen gmler nerelerdesiniz ?

sabırlı olun dedik diyen gmler nerelerdesiniz ?

Ben buradayım da, sizin bu konuya ısrarla güncel atmanızı anlayamadım. Onca hakaretten, küfürden sonra hesabınızın hemen açılmasını beklemiyorsunuz herhalde? Bide pişkin pişkin "cevap vermediler, bende sinirlenip küfür ettim oyun hesabım bile banlandi" diyorsunuz. Bir kaç konuda rastladım. Siz şimdi mi sabırlı olun kısmını algıladınız? Bunu küfür edip, yönetime hakaretler savurmadan önce düşünecektiniz. Bakın bir anlık hata ve sinir nelere mâl oluyor. Birde konunuz da haklıymış gibi "sabırlı olun dedik diyen GM'ler nerelerdesiniz?" Demeniz de ayrı bir ironi. Bu size son cevabım, iyi forumlar dilerim.

Ben buradayım da, sizin bu konuya ısrarla güncel atmanızı anlayamadım. Onca hakaretten, küfürden sonra hesabınızın hemen açılmasını beklemiyorsunuz herhalde? Bide pişkin pişkin "cevap vermediler, bende sinirlenip küfür ettim oyun hesabım bile banlandi" diyorsunuz. Bir kaç konuda rastladım. Siz şimdi mi sabırlı olun kısmını algıladınız? Bunu küfür edip, yönetime hakaretler savurmadan önce düşünecektiniz. Bakın bir anlık hata ve sinir nelere mâl oluyor. Birde konunuz da haklıymış gibi "sabırlı olun dedik diyen GM'ler nerelerdesiniz?" Demeniz de ayrı bir ironi. Bu size son cevabım, iyi forumlar dilerim.

Hangi yetkili bana cıkıp sabırlı olun sorununuz düzelicektir dedi örnek gösterirmisin hiç kimse söylemedi artı olarak 100 kristalimi vermeyip ıp banı alıyorum sizce cokmu mantıklı bence yaptığınız tamamen saçmalık hiç düşündünüzmü biz bu adama 40 gün boyunca cevap vermedik adam bu sekıl birşey yaptı bizde çıkıp pişkin bir şekilde sabırlı olun dedik dimi size diyerek cevap veriyorsunuz kusura bakmayında kimse bana çıkıpta birşey demedi cevap vermedi ne skype ne ticket ne forum konusu ne facebook konusu ne forum mesajı ne oyun mesajı herşey aklınıza ne geliyorsa hiç bir yerden cevap almadım. Benim 100 TL zararımı karşılayın hakaret üzerinden cezamı çekerim ben problem değil benim için bu. İyi Forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri