- Konular
- 2
- Online süresi
- 14h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 405
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar, kısaca özet geçeceğim.
Buyukhosting denilen kuruluştan ücretli files aldım. Files hatalı ve bozuk kendisine illettiğimde geri dönüş alamadım bir türlü ortak yolu bulamadık. Ücretli olarak files üzerinde değişiklikler yapmak istediğim kendisine ilettim fakat hiç bir şekilde cevap alamadım. 3 +1 Aylık aldığım sunucunun artık son günleri ve içeride kalan 200TL'im üstüne yattı aylardır sitesinden ticket attım Whatsapp üzerinden yazmama rağmen cevap alamıyorum. 20-04-2023 18:15'de tekrar aradım ve bana kabaca sen kimsin kardeşim diyip ticket açmamı sööyledi şimdi sizlere 3 ayır yaşadığım sorunların resimlerini buraya bırakıyorum. Artık bu olay tamamen GASP niteliği taşımaktadır. Daha önceden Tüketici Hakem Heyetine başvuracağımı söyleyince toparlamıştı ama artık hiç ilgilenmiyor!
İlk olarak Sizlere WP üzerinden günlerce aralıklı mesajları paylaşmak istiyorum.

Burada ise iademiz Şubat ayında yapılacağına dair ticketleri mevcut!

Sonuç olarak herhangi bir ödeme söz konusu değil ! Konu : Güncelll
Buyukhosting denilen kuruluştan ücretli files aldım. Files hatalı ve bozuk kendisine illettiğimde geri dönüş alamadım bir türlü ortak yolu bulamadık. Ücretli olarak files üzerinde değişiklikler yapmak istediğim kendisine ilettim fakat hiç bir şekilde cevap alamadım. 3 +1 Aylık aldığım sunucunun artık son günleri ve içeride kalan 200TL'im üstüne yattı aylardır sitesinden ticket attım Whatsapp üzerinden yazmama rağmen cevap alamıyorum. 20-04-2023 18:15'de tekrar aradım ve bana kabaca sen kimsin kardeşim diyip ticket açmamı sööyledi şimdi sizlere 3 ayır yaşadığım sorunların resimlerini buraya bırakıyorum. Artık bu olay tamamen GASP niteliği taşımaktadır. Daha önceden Tüketici Hakem Heyetine başvuracağımı söyleyince toparlamıştı ama artık hiç ilgilenmiyor!
İlk olarak Sizlere WP üzerinden günlerce aralıklı mesajları paylaşmak istiyorum.

Burada ise iademiz Şubat ayında yapılacağına dair ticketleri mevcut!

Sonuç olarak herhangi bir ödeme söz konusu değil ! Konu : Güncelll
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Firma forumda satış yapmadığından dolayı konu sadece onaylanmıştır. Hakkınızı yasal yollar ile arayabilirsiniz.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 14h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 405
- DevLira
- 0
Güncell
- Konular
- 2
- Online süresi
- 14h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 405
- DevLira
- 0
Ayrıca Turkmmo yöneticilerine çağrımdır. Üyelerinizin mağdur olmaması için, artık gerekli önemler alınmalıdır. Sorunumun çözümü sadece BuyukHosting'e ait değil bir o kadarda Turkmmo yetkililerine aittir. Turkmmo forum üzerinden güvenilir olarak adlandırılan bilişimden alınmış ürün sonuçta.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)