noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hesap Banlanması.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JuweL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kristal ya da item kaybı yaşayanlara inceleme sonucu kayıpları geri iade edilmişti daha önce.Görevli'de buradan yola çıkarak sabırlı olursa kontrol edilip bir kayıp yaşamışsa kaybının geri iade edilebileceğini anlatmak istemiş.Konuya yazdığın mesajlara verilen cevaplar yeterli diye düşünüyorum bu yüzden konuyu uzatmaya gerek olduğunuda düşünmüyorum

Malesef konuyu uzatmaya gerek var siz yöneticisiniz bildiğim kadarı ile bana sabırlı olun diye uyarı yapıldığını söyleyip üzerini kapatmaya çalışıyorsunuz sanırım şuanda benim 100TL param gittiğinden bahsediyorum üstelik hesabımda banlandı bana uyarıda bulunsaydınız emin olunki herşeyi sabırla beklerdim lakin bana hiç kimse açtığım konuda açtığım ticket'te attığım skype ve forum üzerinden özel mesajlara cevap vermedi. Size ne kadar basit gelsede benim için basit bir konu değil malesef.

Malesef konuyu uzatmaya gerek var siz yöneticisiniz bildiğim kadarı ile bana sabırlı olun diye uyarı yapıldığını söyleyip üzerini kapatmaya çalışıyorsunuz sanırım şuanda benim 100TL param gittiğinden bahsediyorum üstelik hesabımda banlandı bana uyarıda bulunsaydınız emin olunki herşeyi sabırla beklerdim lakin bana hiç kimse açtığım konuda açtığım ticket'te attığım skype ve forum üzerinden özel mesajlara cevap vermedi. Size ne kadar basit gelsede benim için basit bir konu değil malesef.

Kayıp yaşayan kişi sensin ve senin yerine konuya cevap yazıp oyun yönetiminde ki görevlilerle tartışmaya giren üyeye konuyu uzatmaya gerek olmadığını yazdım.Bizim oyun içerisindeki görevimiz kural ihlalleri ile ilgilenmek.Kristal kaybı vb. konularla takım liderleri ilgileniyor.Gamemasterlar'ın o bölüme erişimi yok bu yüzden bir şeyin üzerini kapattığımızda yok.Buna ek olarak bizim hesap kapatma gibi bir yetkimizde yok.Ticket attığını söylemişsin,Shorty o bölümdeki ticketlere bakıyor hesapları kontrol ettikten sonra kayıp yaşanmışsa cevap veriyor zaten.Ticket'ine cevap alamama sebebinin hesabının daha incelenmemiş olmasından dolayı olduğunu düşünüyorum.100 kristal kaybın bana basit gelseydi mesajına cevap yazmazdım

Son düzenleme:
Kayıp yaşayan kişi sensin ve senin yerine konuya cevap yazıp oyun yönetiminde ki görevlilerle tartışmaya giren üyeye konuyu uzatmaya gerek olmadığını yazdım.Bizim oyun içerisindeki görevimiz kural ihlalleri ile ilgilenmek.Kristal kaybı vb. konularla takım liderleri ilgileniyor.Gamemasterlar'ın o bölüme erişimi yok bu yüzden bir şeyin üzerini kapattığımızda yok.Buna ek olarak bizim hesap kapatma gibi bir yetkimizde yok.Ticket attığını söylemişsin,Shorty o bölümdeki ticketlere bakıyor hesapları kontrol ettikten sonra kayıp yaşanmışsa cevap veriyor zaten.Ticket'ine cevap alamama sebebinin hesabının daha incelenmemiş olmasından dolayı olduğunu düşünüyorum.100 kristal kaybın bana basit gelseydi mesajına cevap yazmazdım

Anladım benide anlamanızı isterim açıkcası ben 1 ay önce kaybettim 100 kristali yanlız ne kadar mesaj forum ticket facebook gurubundan konu açsamda kimse cevap vermedi bende haliyle sinirlendim tabiki hakaret içeren bir konu açtım yanlız sadece forum üzerinden açtım oyun üzerinden kimseyle bir mülakatım olmadı ondan dolayı hesabım banlanmış kristali kaybettiğimin yanına hesap banıda eklenince biraz problem oldu tabiki haliyle. Bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri