Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hacı kapa şu konuyu gördükçe ben sinirleniyorum. Birde yapamadık diye ısrar ediyorlar, bakın önceki sayfalarda yapamadık diyenlere gösterdim söylediklerimi yaptılar hepsi sorunsuz açtı oyunlarını. Source zaten ortada hata almayı nasıl başarıyorsunuz ? Hata vermesinin tek sebebi olabilir o da makefile dosyalarınız uyuşmuyordur benim verdiğim source indirdiğinizde o sorun da kalmaz.
Source denince ne anlıyorsunuz cidden merak ediyorum. Common var, game var db var ee daha ne olacak ? İstediğiniz şey extern + libler ise verdiğim 700mb dosyayı indireceksiniz onu da indirmiyorsunuz full dediğin odur ne bekliyorsunuz 30-40mb mı olacaktı ?
kardeşm onuda indirdim 700mbliği kurdum burdaki game db commonu içine attım build yaptım yine olmadı ynalış birşeymi ypaıyorum anlayamadımki
ben bu kadar geri olduğumuzu bilmiyordum bu kadar nankörlük allahını seversen filesı yeniden kur şu gameide at açılmazsa ben gidiyorumHacı kapa şu konuyu gördükçe ben sinirleniyorum. Birde yapamadık diye ısrar ediyorlar, bakın önceki sayfalarda yapamadık diyenlere gösterdim söylediklerimi yaptılar hepsi sorunsuz açtı oyunlarını. Source zaten ortada hata almayı nasıl başarıyorsunuz ? Hata vermesinin tek sebebi olabilir o da makefile dosyalarınız uyuşmuyordur benim verdiğim source indirdiğinizde o sorun da kalmaz.
Source denince ne anlıyorsunuz cidden merak ediyorum. Common var, game var db var ee daha ne olacak ? İstediğiniz şey extern + libler ise verdiğim 700mb dosyayı indireceksiniz onu da indirmiyorsunuz full dediğin odur ne bekliyorsunuz 30-40mb mı olacaktı ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
srcye gelince bin defa denedim commonu gamei atacaksın build edeceksin gmake uyuşmamazlığı fln hiçbir şey yok temiz vdi de sıfırdan yaptım şimdi internetim hızlı olsa video çekip atacam
TEST OK GAMEDEKİ CONFİG.CPP DEĞİŞTİRİN. VE CHANNEL 1 VB PORTLARA PELİN MELEK ASLANIN VERDİĞİ KODLARI EKLEYİN DÜZENLEYİN BU KADAR.
TEŞEKKÜRLER blackdragonx61
TEŞEKKÜRLER blackdragonx61
Hocam şimdi bu src'yi nereye atacağım tam olarak? Mainled_release kısmına mı yoksa icindeki dosyalaramı cıkaracağım tam anlamadım.? Tw filan varsa bana yapsana 2dk build edeyim video cekip eklerim konuya.ben bu kadar geri olduğumuzu bilmiyordum bu kadar nankörlük allahını seversen filesı yeniden kur şu gameide at açılmazsa ben gidiyorum
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
srcye gelince bin defa denedim commonu gamei atacaksın build edeceksin gmake uyuşmamazlığı fln hiçbir şey yok temiz vdi de sıfırdan yaptım şimdi internetim hızlı olsa video çekip atacam
released/mainline_sg/Srcs/Server/game/srcHocam şimdi bu src'yi nereye atacağım tam olarak? Mainled_release kısmına mı yoksa icindeki dosyalaramı cıkaracağım tam anlamadım.? Tw filan varsa bana yapsana 2dk build edeyim video cekip eklerim konuya.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)